2777
2789
عنوان

سپاهیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 20 پست
هووف خوشال شدم یکم😂♥️ببخشید یه سوال دیگه خیلی وقته از ازدواجشون گذشته؟

فک کنم پنج سال اینا

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
عزیزم فعلا از ارتباط ما خانواده ها خبر ندارن ،منم تا الان هیچوقت چادر سر نکردم پوششم اونطوری نیس،نمی ...

جدی ؟! اینقد سختگیری میکنن ؟!آره واقعا نمیشه یهو 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا ما تو فامیل داریم

عکس های اینستاش بدون روسری هست

مانتویی هست

تو مسافرت ها بلوز و شلوار می پوشه آرایش هفت قلم شلوار کوتاه مانتو کوتاه موها بیرون کاشت ناخن و ....تو مهمونی های مختلط راحت و بدون حجاب. 

فقط موقعی که باید برن جلسات سپاه چادر سر میکنه. یک ریاکار اصیل 🤭

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
والا ما تو فامیل داریم عکس های اینستاش بدون روسری هست مانتویی هست تو مسافرت ها بلوز و شلوار می پو ...

عزیزم موقعی که ازدواج کرد شوهرش سپاهی بود؟؟؟اون موقع هم مانتویی بود؟ و اینکه شوهرش کارمند رسمیه؟

عزیزم موقعی که ازدواج کرد شوهرش سپاهی بود؟؟؟اون موقع هم مانتویی بود؟ و اینکه شوهرش کارمند رسمیه؟

آره رسمی هست. دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بعد از عقدشون سپاهی شد

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.