2777
2789
عنوان

دلم تنگه

113 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

میخوام از دلتنگیم بگم شاید یکم دلم آروم شه.

من عاشق یه پسری بودم اونم همینطور خانواده ما با ازدواجمون مخالف بودن یه شب خبر داد زن گرفته فک کردم داره شوخی میکنه😔قبلش گفته بود میرم خواستگاری گفتم الکی میگه میخواد منو بترسونه گفتم عکستونو میشه ببینم گفت باشه میدونم آخرین درخواستته وقتی عکس خودشو و زنشو فرستاد باورم شد 😔 نمیتونستم گریه کنم خانواده میفهمید فقط بغض کردم و آروم گریه کردم 😔 از آخرین خداحافظیمون یه سال میگذره و من هنوز دلتنگشم تو خیالم باهاش حرف میزنم 😔 حس میکنم دارمش دلم خیلی براش تنگه چرا هیچوقت خوابشو نمیبینم حتی فک میکنم اون اگه عاشقم بود زن نمی‌گرفت ولی من نمیتونم فراموشش کنم و آرزوم اینه یه بار دیگه ببینمش همین 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چیزی که تموم شده پروندشو برای همیشه ببنید اینو باید هر انسانی یاد بگیره وگرنه که نمیشه زندگی کرد 

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️

شاید قسمت و تقدیر این بوده گاهی وقتا باید با این چیزا به خودمون بقبولونیم تا بتونیم به زندگی برگردیم اون آقا الان کنار زنشه و ببخشید کنارشم میخوابه شاید دیگه باهاش خوشه این وسط فقط شما به خودت آسیب میزنی و تمام  ولش کن دیگه فکرشو نکن 

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️