2777
2789
عنوان

قلب جنین

117 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها نزدیک 3 ماه پیش شوهرم ازمایش دی ان ای اسپرم داد و دی ان ایش 25 بود و دکتر گفت باید زیر 15 باشه و براش برای 60 روز دارو نوشت از داروهاش 10 روز مونده بود که فهمیدم توی هفته ششم بارداریم دکتر گفت باید استراحت کنی که قلب بچت تشکیل بشه فعالیتمو نصف کردم نسبت به قبل کسی شرایط منو داشته که قلب جنینش تشکیل شه و بچش سالم به دنیا بیاد

توکل کن

الان ازمایش شوهرمو نگاه کردمو ترجمه کردم خیلی تمیدوار شدم ببین نوشته عالی کمتر از15 خوب  بین 15,30 و ضعیف بیشتر از 30 ولی خوب شوهر من 25 بوده یعنی خوبه نزدیک 40-50 روزم دارو خورده پس دی ان ایش نزدیک عالی شده 

خوب این خوبه الان یه سوال برام پیش اومد مورفولوژی شوهر من 19 بوده نوشته خوب بالای 30 و ضعیف کمتر از 20 الان 40-50 روز دارو خورده خوب شده فکر کنم 

دکترم روی داروهاش خیلی اطمینان داشت میگفت با وضعیت بدتر از شما توی 73 روز نهایتا داروهام جواب داده شما که وضعیتتون متوسطه 

نظرتون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ازمایش شوهرمو نگاه کردمو ترجمه کردم خیلی تمیدوار شدم ببین نوشته عالی کمتر از15 خوب  بین 15 ...

عزیزم من اطلاعی در این زمینه ندارم. فقط میدونم تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته. دلتو آروم کن و فقط به خودش توکل کن. تا اینجا خواسته اگه بخواد تا آخرش میخواد.

من مورد دیدم با کلی مشکل وسط سیکل آی وی اف بودن که طبیعی باردار شدن و خدا بهشون بچه‌ی سالم داده. مورد هم خودم بودم که بدون هیچ مشکلی با آزمایش سالم خودم و همسرم بچه‌م سقط شده. فقط بسپر به خودش و نگران نباش.

گر نگهدار من آن است که من میدانم/ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟