2777
2789
عنوان

خانما مسمومیت دارویی چجوریه؟؟؟.

126 بازدید | 11 پست

حالم بده...از دیشب هیچی غذا نخوردم...دو تا آلپروزولام خوردم خواب نرفتم یه دونه دیگه هم خوردم یه دفعه یادم اومد باید آسپرینم بخورم....اونم خوردم..الان خواب آلودم...می ترسم بخوابم بمیرم  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بخاطر آلپرازولامه.چه خبره اینهمهههههه!!!

شوهر من نصف آلپرازولام نیم رو میخوره صدای خروپفش میپیچه توخونه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بخاطر آلپرازولامه.چه خبره اینهمهههههه!!! شوهر من نصف آلپرازولام نیم رو میخوره صدای خروپفش میپیچه تو ...

۳ تا خوردم...تو نت زدم میگه با اسپرین تداخل داره..هیچ کس نمیدونه ۳ تا قرص خوردم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ تا خوردم...تو نت زدم میگه با اسپرین تداخل داره..هیچ کس نمیدونه ۳ تا قرص خوردم

به پزشک زنگ بزن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
  واقعا؟؟؟..حالت تهوع هم دارم...الانم گیجه سرم..

نگران نباش.گفتم بزنی به پزشک راهنماییت کنه چیکار کنی.سنگین بوده دیگه.من که عوارض آلپرازولامه داره بهت فشار میاره.

نگران نباش.گفتم بزنی به پزشک راهنماییت کنه چیکار کنی.سنگین بوده دیگه.من که عوارض آلپرازولامه داره به ...

کاش بیشتر بخورم دیگه بیدار نشم

کاش بیشتر بخورم دیگه بیدار نشم

فکر کردی میکشه؟میری تو کما زندگی نباتی پیدا میکنی حالا بیا و درستش کن

فکر کردی میکشه؟میری تو کما زندگی نباتی پیدا میکنی حالا بیا و درستش کن

واقعا؟؟می ترسم چکار کنم؟به مامانم بگم؟ببرم دکتر؟

واقعا؟؟می ترسم چکار کنم؟به مامانم بگم؟ببرم دکتر؟

نه دختر😅این دوز رو نمیگم.گفتم اگر بیشتر بخوری نمیمیری.میری تو کما.

نه دختر😅این دوز رو نمیگم.گفتم اگر بیشتر بخوری نمیمیری.میری تو کما.

من حرف خودکشی رو خیلی زدم...تا حالا..الان فهمیدم ترسویم چقدر....به مامانم گفتم..گفت..خااااک تو سرت..  . زنگ زد اورژانس گفتن باید آب زیاد بخوره ....مسافرتم هستیم....گفتن ممکنه یه روز خواب آلود و بیحال باشی..

من حرف خودکشی رو خیلی زدم...تا حالا..الان فهمیدم ترسویم چقدر....به مامانم گفتم..گفت..خااااک تو سرت.. ...

هیچوقت فکرشو هم نکن.

آره مایعات بخوری زود دفع میکنی.

خوش بگذره