2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نگران نباش اون قرص ها پریودی را تا چند وقت نا مرتب میکنه 

من الان تقریبا یک هفته از پریودیم گذشته اما اگ بخوام از تاریخ خونریزی بد قرص حساب کنم پریودیمو باید ۲۹ این ماه بشم نمیدونم گیح شدم شما تا حالا تجربه داشتی خونریزی یعنی عدم بارداری؟

من الان تقریبا یک هفته از پریودیم گذشته اما اگ بخوام از تاریخ خونریزی بد قرص حساب کنم پریودیمو باید ...

آره بابا من صد بار تجربه اش رو داشتم وقتی این قرص ها رو خوردم تا یکی دو ماه پریودیم به هم ریخت

وقتی دکتر داده مشکلی نداره دیگه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

ترو خدا کسایی که باردارن و تو دلشون نی نی دارن برا منم دعا کنن من کیست تخمدان دارمو باید جراحی شم خیلی میترسم بعد عمل نتونم باردار بشم خواهش میکنم برام دعا کنین

ترو خدا کسایی که باردارن و تو دلشون نی نی دارن برا منم دعا کنن من کیست تخمدان دارمو باید جراحی شم خی ...

من کیست عمل کردم عزیزم نگران نباش 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
من کیست عمل کردم عزیزم نگران نباش 

واقعا راست میگی؟ بعد عملت چند ماه بعد باردار شدی؟

من خیلی نگرانم به تخمدانم آسیب برسه منو شوهرم عاشق بچه ایم خیلی از این موضوع میترسم🥺

واقعا راست میگی؟ بعد عملت چند ماه بعد باردار شدی؟ من خیلی نگرانم به تخمدانم آسیب برسه منو شوهرم عاش ...

کدوم طرفته کیستت  دو طرفته ؟  

من تو مجردی عمل کردم  عزیزم  ولی  ی دکتر طب سنتی بهم کفت بعد  کیست  بهتره سریع باردار شی خب من مجرد بودم و نمیشد  بعدشم  اونا میخوان کیستو  بردارن  نمیخوان تخمدانتو بردارن ک حتما از دکتر تم بپرس  ک ب تخمدانت اسیب نزنن ولی عمل برداشتن کیست  باعث نازایی نمیشه انشالله   من خیلی می ترسیدم  مثل شما  از چند تا   ماما و پزشک پرسیدم گفتن  برداشتن کیست باعث نازایی نمیشه  الهی بچه های سالمی خدا قسمتت کنه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
 کدوم طرفته کیستت  دو طرفته ؟   من تو مجردی عمل کردم  عزیزم  ولی  ی ...

نه عزیزم سمت راستم یه کیست شکلاتی پنج سانتی دارم تو سونوگرافی معلوم شده چسبندگیه لگنم دارم دکتر گفته بعد عمل سریع باید باردار شم فک کنم به خاطره برگشتنه دوبارش گفت باید زود بیارم ولی بعضی از سایتا گفتن تخمدان واسه تخمگذاری ضعیف میشه بعد عمل اما بعضیا نوشتن اصلا لاپاراسکوپی برای درمان چسبنگیو کیسته و بعدش احتمال بارداری خیلی زیاده ولی من کلا ادم استرسیی هستم از اونجایی که خیلیم ادمه بدشانسی هستم واسه همین میترسم تورو خدا برام دعا کن عزیزم

به منم دکتر موسیلیوم داده ،اما یه قرصی دیگه برام نوشته بود دکترم همسرم رفته از داروخانه بگیره نبوده ...

عزیزم چیزی نمیشه انشالله. تلفنی جواب نمیده دکترت؟؟

همون موسیلیوم مصرف کن خیلی خوبه راحت جواب میده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤