2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو نمیدونم. اما من دکترم برام پودر موسیلیوم نوشت مصرف کردم خوب بود طعم موزی داشت. وقتی دکتر تجویز کرده خیالت راحت هیچ مشکلی نداره برای نی نی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اینو نمیدونم. اما من دکترم برام پودر موسیلیوم نوشت مصرف کردم خوب بود طعم موزی داشت. وقتی دکتر تجویز ...

به منم دکتر موسیلیوم داده ،اما یه قرصی دیگه برام نوشته بود دکترم همسرم رفته از داروخانه بگیره نبوده بجاش پودرپیدرولاکس داداه همسرمم یادش رفته بهم بگه حداقل از دکترم بپرسم استفاده کنم این پودر یانه حالا تواینترنت سرچ کردم گفته خانمای بارداراستفاده نکن خیلی میترسم از صبح مدام گریه میکنم استرس دارم برای نی نیم مشکل ایجاد نکنه چهاربسته شو استفاده کردم

زیادبود گلاب به روتون طوری بود که دیگه خون می اومد

سعی کن میوه جات سبزیجات مایعات بیشتر بخوری.الو انجیر خیس بده بجوشون بخور.موز و برنج نخور سوپ بخور شیر سرد نخور ایشالا بهتر میشی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نه ضرری نداره

سلام عزیزممن ۲۴ مهر رابطه داشتم اما دخول نبود فقط ریخت اطراف واژن فردا عصرش قرص ۱و نیم خوردم یعنی ۲۵ مهر بد ۴روز ۲۹ مهر خونریزی داشتم تا ۲ ابان بد قطع شد ۱۳ ابان باید پریود میشدم اما تا الان نشدم و امروز بیبی زدم منفی بود خیلی استرس دارم با دکتر صحبت کردم گفت باید تاریخ پریودیتو عوض کنی از تایمی ک بد قرص خونریزی داشتی حساب کنی ن تایم قبلیت درسته ایا؟