2777
2789
عنوان

بچه بی ادببب

92 بازدید | 6 پست

دیشب از بی ادبی یه بچه داشتم دیوونه میشدم 

یه بچه سه سالو نیم هیییی فحش میداد ب شوهرم نوه ی عموم میشه جالبه باباشو مادرش هر هر میخندن اونم به شوهرم میگه کو.نی.گوه نخور.

عارشون میاد به بچشون ادب یاد بدن بچه بشدددت پرخاشگرو وحشی بار میارن جالبه یه خط درمیون مادرش میگه من بچه همینجوری دوس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادبش نگردن بچه تقصیری نداره

پسر من از این فیلم و سریال ها چند تا حرف شنیده مثلا لعنتی،به تو چه،دیوونه یکی دوبار تکرار کرد بهش گفتم حرف خوبی نیست پیش من گفتی اشکالی نداره ولی دیگه اصلا تکرار نکن دیگران با خودشون میگن پسر خوبی نیست که این حرفهای بد رو میزنه ....هيچوقتم پيش كسى نگفت، ولى بعصى پدر مادرا ميخندن بچه ميذاره به حساب تشويق 

بچه دقیقا از چیزایی ک میشنوه یاد میگیره

دختر من ۶سالشه برا کلمه ج ی ش ، جایگزین نداشت فقط اینو میدونست اگ پیشش ی چیز دیگه میگفتی نمیدونست حالا برادرزادم گفته من میگم ش.... 

دخترم با تعجب اومده میگه یعنی چی

من خیلی بدم میاد از این کلمه چندشم میشه گفتم اون اشتباهه باید همونی ک یاد گرفتی بگی

اونم لابد زیاد شنیده ک تکرار میکنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من از پدرو مادر بچه بی ادب بدم میاد چون بچه تقصیری نداره پدرو مادرشن که وقتی بچه چیزی شنیده و تکرار میکنه هر هر میخندن یا اصلا به بچشون نمیگن کارش زشته یا حرفش زشته !