2821
2789
عنوان

بچه بی ادببب

93 بازدید | 6 پست

دیشب از بی ادبی یه بچه داشتم دیوونه میشدم 

یه بچه سه سالو نیم هیییی فحش میداد ب شوهرم نوه ی عموم میشه جالبه باباشو مادرش هر هر میخندن اونم به شوهرم میگه کو.نی.گوه نخور.

عارشون میاد به بچشون ادب یاد بدن بچه بشدددت پرخاشگرو وحشی بار میارن جالبه یه خط درمیون مادرش میگه من بچه همینجوری دوس دارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ادبش نگردن بچه تقصیری نداره

پسر من از این فیلم و سریال ها چند تا حرف شنیده مثلا لعنتی،به تو چه،دیوونه یکی دوبار تکرار کرد بهش گفتم حرف خوبی نیست پیش من گفتی اشکالی نداره ولی دیگه اصلا تکرار نکن دیگران با خودشون میگن پسر خوبی نیست که این حرفهای بد رو میزنه ....هيچوقتم پيش كسى نگفت، ولى بعصى پدر مادرا ميخندن بچه ميذاره به حساب تشويق 

بچه دقیقا از چیزایی ک میشنوه یاد میگیره

دختر من ۶سالشه برا کلمه ج ی ش ، جایگزین نداشت فقط اینو میدونست اگ پیشش ی چیز دیگه میگفتی نمیدونست حالا برادرزادم گفته من میگم ش.... 

دخترم با تعجب اومده میگه یعنی چی

من خیلی بدم میاد از این کلمه چندشم میشه گفتم اون اشتباهه باید همونی ک یاد گرفتی بگی

اونم لابد زیاد شنیده ک تکرار میکنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من از پدرو مادر بچه بی ادب بدم میاد چون بچه تقصیری نداره پدرو مادرشن که وقتی بچه چیزی شنیده و تکرار میکنه هر هر میخندن یا اصلا به بچشون نمیگن کارش زشته یا حرفش زشته !

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز