2777
2789
عنوان

ازدواج

268 بازدید | 37 پست

توی کشورای خارجی انقدر شرایط و محیط مختلط برای اشنایی دخترا و پسرا هست ، 

ولی توی ایران نه ، از مدرسه و دانشگاه یسری رشته ها بگیر دخترا پسرا از هم جدان . مخیطای کاری هم همینطور مثلا دخترا و پسرایی که معلم میشن همش با هم جنس خودشون سر کار دارن . یسریا هم که پشت کنکور میمونن یا دخترایی که اصلا شاغل نمیشن و خونه نشین توی چاردیواری . 

خب مشخصه شرایط ازدواج جور نیست . 

آخرشم همون دختر پسرایی که دنبال دوستی بودن ازدواج کردن و دختر پسرای خوب مجرد و ناامید و تنها موندن . 

بنظرتون راهکار چیه ؟ 

بخدا انقدر تاپیک میبینم از دخترا و پسرای خوبی که مجردن و دوست دارن ازدواج کنن . 

توی دلم میگم کاش یه پیجی یه فضایی ایجاد میشد از خودتون و مشخصاتتون و معیاراتون مینوشتید تا اینجوری کسانی که از هم خوششون میاد همو پیدا کنن  یا برای برادر و خواهر یا دختر و پسرشون از این طریق باهم آشنا شید برای ازدواج . 

😊

تازه توی کشورای خارجی امریکا و اروپا با وجود محیطا ی مختط و شرایط زیاد برای آشنایی و دوستی دختر و پسر ، سایتای مجازی دوست یابی و ازدواج هم دارن . 

ما چه شرایطی داریم !؟

😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کشور های خارجی ازدواج نا موفق

بچه های خرام زاده زیاد دارن

بهتر ایران نیست

ایراتیا بدتر جنبه ندارن حالا و بیا جمع کن

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
الان اونايي ك دوستن خوب نيستن؟ عجب

نگفتم خوب نیستن ، اتفاقا خوبن ولی توی سن کم نه . انقدر مارو توی نوجوانی ترسوندن از دوستی و ارتباط که تا سن بالا همینجور موندیم . 

الان میفهمیم اونا راه درستو رفتن و موفق تر بودن . 

😊

نگفتم خوب نیستن ، اتفاقا خوبن ولی توی سن کم نه . انقدر مارو توی نوجوانی ترسوندن از دوستی و ارتباط که ...

من ٢٠ سالمه

از ١٣ سالگي خواستگار داشتم

ولي ازدواج سنتي دوست ندارم

الان تو رابطم🙂

عاشق شدم ديگ كاريش نميشه كرد😂

تازه توی کشورای خارجی امریکا و اروپا با وجود محیطا ی مختط و شرایط زیاد برای آشنایی و دوستی دختر و پس ...

ماهم خیلی از این سایتا و کانالای همسر یابی برا ازدواج یا دوستی داریم ولی من همچین جاهایی قبول نمیکنم معلوم نیست چجور ادمایی توشن 

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون
تازه توی کشورای خارجی امریکا و اروپا با وجود محیطا ی مختط و شرایط زیاد برای آشنایی و دوستی دختر و پس ...

اخ حرفه دله منو زدی ..مدت هاس منتظر ی پسر خوبم ک بیاد تو زندگیم ولی دریغ از ی ادم همه دنبال دوستی یا  کثافت کاری ..تو ی سایت همسریابی هم رفتم همه دنبال صیغه😭

خدایا شکرت🙏
توی ایران هم نانوفق و حرام وجود داره منظورش قسمت موفقشون هست

با وجود این همه قانون و مقررات نتونستن جلو خودشون رو بگیرن 😐😂

در ثانی در ج

خارج از کشور براشون عادیه

طرف میره دادگاه 

چند تا پسر هم با خودش میبره

میگه احتمال میدم بچم پدرش این باشه😐

کلا وضع نا معلومی دارن

چند سال دیگه ما هم سمت اونا میریم😑

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
اخ حرفه دله منو زدی ..مدت هاس منتظر ی پسر خوبم ک بیاد تو زندگیم ولی دریغ از ی ادم همه دنبال دوستی یا ...

میفهمم عزیزم الان اکثر جوونا همین شرایطو دارن ، باید دنبال راهکار های مختلف باشیم ، با دست رو دست گذشتن فقط سنمون میره بالا . 

😊

ماهم خیلی از این سایتا و کانالای همسر یابی برا ازدواج یا دوستی داریم ولی من همچین جاهایی قبول نمیکنم ...

اره درسته👌🏻

تو ایران سایتهای همسر یابی هم هس ولی خب کمتر کسی میره تو ای سایتها 

الانم تو ایران بیشتر ازدواج ها چند سال دوستی پشتش هست بنظر من ازدواج سالم درست خیلی کمه چون بیشتر واسه فرار از خونه یا تسلیم احساس هستن 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز