2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 37 پست
ماهم خیلی از این سایتا و کانالای همسر یابی برا ازدواج یا دوستی داریم ولی من همچین جاهایی قبول نمیکنم ...

اره من رفتم خوب نبود همه خودشون رو دکتر و مهندس معرفی کرده بودن 😂و همه هم دنبال کثافت کاری و صیغه تازه متاهل هم بودن بعضیاشون

خدایا شکرت🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میفهمم عزیزم الان اکثر جوونا همین شرایطو دارن ، باید دنبال راهکار های مختلف باشیم ، با دست رو دست گذ ...

چیکار کنیم مثلن من ک سنم هم رفته بالادیگه ..تازه کلی دعا و چله هم برداشتم ولی ☹

خدایا شکرت🙏
زیادی اخبار ایران را نگاه نکن 

شما فکر میکنی بزنی اخبار ایرانی این خبر ها رو میشنوی😐

من داییم انگلیس زندگی میکنه

سالی یه بار ما هم میریم پیشش 

خیلی چیزا درباره کشوری که چند ساله دازه توش زندگیمیکنه میگه

فکر نکنید اونجا الان گلو بلبله

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

تو کشورهای اروپایی دختر پسر زیر یه سقف هستن و دوستن چند تا بچه هم دارن ولی مثلا یه مورد ای مدلی تو ایران باشه فقط باید نگاه کنی ببینی چجور قضاوت میشن 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
یه درصدی از مردم اونجوری هستند نه همشون 

چرا زیاد هست

شما احیانا اونجا زندگی کردی؟

در ثانی مردم ایران جنبه دوست بازی رو ندارن

الان با این همه جدایی خیلی قشنگ قابل مشاهده هست

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
اخ حرفه دله منو زدی ..مدت هاس منتظر ی پسر خوبم ک بیاد تو زندگیم ولی دریغ از ی ادم همه دنبال دوستی یا ...

عزیزم چله حق شناس بگیرمن ازاین چله براازدواجم حاجت گرفتم

چرا زیاد هست شما احیانا اونجا زندگی کردی؟ در ثانی مردم ایران جنبه دوست بازی رو ندارن الان با ا ...

بله اونجا بودم 

شما داری هم در مورد کل مردم ایران و هم کل مردم خارج نظر میدی و این اشتباهه 

در هر جامعه و هر کشوری آدمهای مختلف با سلایق و افکار مختلف و متفاوت وجود دارند

میلیونها انسان 

چرا زیاد هست شما احیانا اونجا زندگی کردی؟ در ثانی مردم ایران جنبه دوست بازی رو ندارن الان با ا ...

این مسائل همجا هست.ولی کشورای اروپایی قانونای سختی دارن.اگه دختری از پسری حامله بشه قانون پدر پسره رو درمیاره تا حق بچه رو بده.ولی تو ایران اینقد فرهنگ پایینه که دخترا اگه بهشون تجاوزم بشه از ترس آبرو و قضاوت دیگران حتی به کسی نمیگن.قانونم هیچ حمایتی نمیکنه بهشون انگ میزنن که خودت خراب بودی ک این بلا سرت اومد

عزیزم چله حق شناس بگیرمن ازاین چله براازدواجم حاجت گرفتم

اع ..واقعا ؟همون شخصی ک با خصوصیاتی ک میخواستین شد ؟ بعد چند وقت حاجت گرفتین ؟خیلی سخته فک کنم 😐

خدایا شکرت🙏
اع ..واقعا ؟همون شخصی ک با خصوصیاتی ک میخواستین شد ؟ بعد چند وقت حاجت گرفتین ؟خیلی سخته فک کنم 😐

اره سخته من نائب داشتم چون قسمت ترک گناهش برام غیرممکن بود 

اره عزیزم باکسی ک میخاستم ازدواج کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز