تا اینکه یه وام نوشتم 14تومی منو خاهرمنصف بودیم مرداد ماه نوبت ما بود نداد هی امروز فردا کرد تا اخرش گفت وامتونو نمیتونم بدم فقط قسطی که تا الان دادین میخام همه وامامو جم کنم منم اول ناراحت شدم بعد گفتم اشکال نداره همون پول خودمونو بده که میشه 9تومن
وقتی میگویم التماس دعا یعنی دیگر از دست خودم کاری بر نمی آید یعنی بریده و خسته ام....خدایا بحق نا امیدی آقا ابوالفضل و بحق دلشکستگی امام حسین بزار انتظارم تموم بشه به منم یه نی نی ناز بده...اگه چشمت ب امضام خورد التماس دعا ...
اگه این اسمش بهاره و قراره ک از تو خبری برام نیاره نمیخوامش..اگه این اسمش بهاره و قرار ه بیشتر از ابرای اون دوتا چشم من بباره نمیییخوامش...عید و بی تو نمیخوام ..رختای نو نمیخوام..سال تحویل ک هیچ ..دنیارو بی تو نمیخوام...
ازون موقع تا الان نداده تا چن روز پیش رفتم جلو درشون از شوهرش شنیدم خیلی بدهکاری داره. میخاد یه وام بگیره پول همرو بده وام دامداری گفت 90تومن میخاد بگیره که همشم بدهکاره
وا ورمیداشته برای خودش خرج میکرده !!! عجبببببب ادمایی ... هیچی دیگه منتظر باشین تابدن ، یا بگو شکایت میکنم از همونایی ک تو قرعه کشی شرکت کردن بعنوان شاهد ببر
نمیدونم واقعن پولارو چکار کرده الانم من پولمو خیلی لازم دارم میخام بزارم بانک مسکن سال دیگه وام بدن خونه بگیریم چون 15تومن گذاشتم بقیشم منتظر این پولم که بشه 20تومن اعصابم خیلی خورد بود امروز بهش زنگ زدم تا حالا هروقت میزنگیدم با انزژی و امید میگفت چن روز دیگه میدم امروز گفت خیلی گزفتارم بخدا بغضش گزفت گفت نمیدونم چکنم منتظر این وامم پول مردمو بدم زندگیم مختل شده و ازین حرفا