از یه آقایی تعریف کردم بعد گف ازم تعریف نکن سقوط میکنم 😐 یعنی چی؟
اینم بگم نویسنده اس کلا حرفاش نامفهومه برام
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
چون میگم کلمات رو یجور دیگه میگه مثلا به آدم دیوونه میگه اختلال روحی روانی 😂😂😂 وقتی میخواد بگه گ.ه نخور میگه فضولات انسانی نخور 😂😂😂
اینو میدونم ک روم کراش داره ولی خودش نگفته از یجایی ب گوشم رسیده