2777
2789
عنوان

مهمون دارم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 31 پست
مزسی از راهنماییت عزیزم

دقیقا درست میگن. هر کاری کردی بعدها انتظار بالا میره .همیشه که تازه عروس نیستی .فکر وقتی باش که کار داری بچه کوچیک داری بچه مدرسه ای داری 

یه غذای ساده درست کن سفره ات رو با سبزی خوردن و سالاد خوشمل وژله و ترشی رنگین کن 

زرشک پلو با مرغ مجلسی و زعفرونی درست کن با سوپ همین کافیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا درست میگن. هر کاری کردی بعدها انتظار بالا میره .همیشه که تازه عروس نیستی .فکر وقتی باش که کار ...

حرفاتون درسته عزیزم مرسی که میگید 

ولی این مهمون ها خاله های شوهرم هستن بار اول و اخره

تو فر؟  یعنی مرغ طبقه وسط؟  آب طبقه آخر؟

آره هم توفرمیشه هم توستر .هره من طبقه پایین زیرمرغ سینی فرروپرازآب میکنم ومیذارم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بین قیمه نثار و قلیه مونده بودم  قیمه نثار پوست پرتقال ندارم

من با پوست پرتقال درست نمیکنم  قیمه نثار از قلیه خیلی بهتره

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
حرفاتون درسته عزیزم مرسی که میگید  ولی این مهمون ها خاله های شوهرم هستن بار اول و اخره

زرشک پلو با مرغ مجلسی همه دوست دارن و راحته حتما درست کن یه خورشی که خوب بلدی هم کنارش بزار .قلیه میگو یا قلیه ماهی هم عالیه میتونی سسش رو روز قبل درست کنی دو سه ساعت قبل از سرو میگو یا ماهی رو سرخ کنی بهش اضافه کنی 

میترسم بسوزه یا مثلاً خشک شه  تجربه اولمه

بنظر من همون روز درست کن ...کلا ماهی و میگو و در کل همه گوشتا تو یخچال که میمونن انگار سفت میشن 

مرغ هم اگر خوب درست میکنی خودت درست کن بهتره