2777
2789
عنوان

نامزد م

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 27 پست

به نظرم شما باید خبر بدی بهش که من با آبجیم اینا میرم بیرون صمیمی شدن با خانواده شوهرم چیز بدی نیس

ولی اینکه بیست چهاری در خدمتشونه 😕

فعلا تو هم گاردتو ببند آشتی نکن تا بیاد منت کشی

آشتی کردید صحبت کن بگو نه تو میتونی از خانوادت دست بکشی نه من 

ولی منو تو میخوایم زندگی جدیدی شروع کنیم باید استقلال داشته باشیم آخرش فقط منو توییم برای هم اوقات خودمونو تلخ نکنیم

رفت آمد با خانواده هامون اعتدال باشه که نه تو ضرر کنی نه من

اگه قبول نکرد که ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرمو درگیر کرده میگم کسی ک یکیو دوس داشته باشه میتونه چن روز ازش بی خبر باشه.؟ همشم ادعاش میشه میگه ...

کاری به اینش ندارم ولی میگی میخواد تو رو محدود کنه یا مثلا با خانوادت نباشی ولی خودش هست یا اینکه به خاطر خواهرش گریتو دراورده اصلاااااااااا برا من قابل تحمل نخواهد بود نمیدونم تو چطور تحمل میکنی به خاطر خ‌اهرش اشکتو دربیاره ☹️

[QUOTE=214832486]به نظرم شما باید خبر بدی بهش که من با آبجیم اینا میرم بیرون صمیمی شدن با خانواده شوهرم چیز بدی نیس ...[/QUOTEمن خیلیی باهاش حرف زدم ولی اصلا از دومادمون خوشش نمیاد خیلی حسوده حتی اگ خبرم بدم بگم دارم میرم نمیزاره اگ ب خودشم بگم باهامون بیاد طوری رفتار میکنه همه معذب میشن منتهی خودش فقط در خدمت خانوادشه هرچی میخرم باید واس خواهرشم بخره عاشق خانوادشه هرچقدرم میگم میگه من دلسوزم فلانم 

کاری به اینش ندارم ولی میگی میخواد تو رو محدود کنه یا مثلا با خانوادت نباشی ولی خودش هست یا اینکه به ...

من ۲۱ سالمه ۲ ساله نامزد کردم در واقع عقدم کاری کرده فشار خون گرفتم حسنای خیلی زیادی داره مثلا اهل خیانت نیس چش پاکه خیلی خیلی دستو دل بازه ولی ایرادای بزرگیم داره مثلا اگ بیرون باشیم خواهرش زنگ بزنه کارش داشته باشه منو سریع میبره خونه میره دنبال اون یا حتی کافیه مامانش زنگ بزنه سریع خودشو میرسونه

[QUOTE=214832486]به نظرم شما باید خبر بدی بهش که من با آبجیم اینا میرم بیرون صمیمی شدن با خانواده شو ...

ببین اینکع فقط دوس نداشته باشه با آبجیت رفت آمد کنه زیاد مهم نیس قابل تحمله بالاخره حس حسودیش میوفته

ولی اینکه الویتش خواهرشه اصلا قابل تحمل نیس

شاید برید سر خونه زندگیتون درست بشه 

ینی میگید درست نمیشه؟

چرا درست میشه . وقتی یک عمر روز به روز حرص خوردی . دعوا کردید . تحقیر شدی . اعتماد به نفست رو از دست دادی . زندگیت رو باختی و پیر شدی درست میشه اونم نه صد در صد شاید 2 در صد . تازه شاید بدتر هم بشه که بهتر نشه . میخواهی عمر یک بار مصرفت رو بذاری رو آدمی که دوست نداره و میخوای درستش کنی ؟ 

من ۲۱ سالمه ۲ ساله نامزد کردم در واقع عقدم کاری کرده فشار خون گرفتم حسنای خیلی زیادی داره مثلا اهل خ ...

این که خدمت خواهر یا مادرشه زیادم مشکلی نداره تو هم میتونی همراهیش کنی.  ولی اینکه سه روز قیدت رو میزنه و حسود هست خوب نیست . بازم سبک سنگین کن خودت .