2777
2789
عنوان

نامزد م

301 بازدید | 27 پست

دوستان چن وقت پیش با خواهرمو دومادمون رفتم بیرون بعد از اینک رفتم بیرون ب نامزدم پیام دادم گفتم بیرونم عصبی شد گف چرا اجازه نگرفتی شاید دوس نداشتم بری   الانم ۳ روزه قهر کرده ن زنگی زده ن پیامی ولی خودش ۲۴ ساعت در خدمت خانوادشه حتی هزار بار سر خواهرش گریمو در اورده فقط دوس نداره من با خانوادم باشم همش میگه باید با منو خانوادم صمیمی باشی چیکار کنم ب نظرتون بهش پیام بدم؟؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه صبر کن تا خودش بیاد سمتت که بفهمه هر دفعه بخاد سختگیری کنه ازش دور میشی و اونه که باید بیاد منت کشی .اگه شما پیام بدی براش عادت میشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
وقتی با خانوادش میریم جایی خیلی خوشحال میشه ولی تا با خواهرم میرم بیرون عصبی میشه 

این یعنی فقط خانواده خودش براش مهمن این اصلا خوب نیست باید جایگاه هر کسی رو بدونه این درسته که شما از خانوادت دست بکشی؟ اون خودخواه و غیر منطقی هست خواسته ش سعی کن درستش کنی

نه صبر کن تا خودش بیاد سمتت که بفهمه هر دفعه بخاد سختگیری کنه ازش دور میشی و اونه که باید بیاد منت ک ...

نمیدونم چطور میتونه قهر بمونه من خودم اصلا طاقت قهر موندو ندارم 

میترسم یه چی بگم بهم بپرن 😒😐 یه ذره دقتتو برا انتخاب همسر بیشتر کن پس فردا رفتین زیر یه سقف ببین م ...

فکرمو درگیر کرده میگم کسی ک یکیو دوس داشته باشه میتونه چن روز ازش بی خبر باشه.؟ همشم ادعاش میشه میگه دوست دارم 

نمیدونم چطور میتونه قهر بمونه من خودم اصلا طاقت قهر موندو ندارم 

شماهم یکم طاقت بیار تا اون بیاد سمتت تا براش عادت بشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش