2777
2789

شما شاید چندین بار در زندگی چند آدم مختلف رو دوست داشته باشی، ولی اون حس ناب عشق رو فقط یه بار و با یه آدم تجربه میکنی تازه اگه تجربه کنی چون خیلی ها هم ممکنه اصلا تو طول زندگی عاشق نشن! 

اگر هم احساس کردی بعد یه دوست داشتن دوباره عاشق شدی بدون قبلیه رو عاشق نبودی یه حس گذرا بوده و الان داری عشق واقعی رو تجربه میکنی... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در واقع آدمش خیلی مهم نیس مهم اون حسیه که معمولا اولین بار تجربه ش میکنی چون خیلی برات خاص و جذابه و با همچین حسی آشنا نبودی خیلی شیرین و تکرارنشدنیه ....مگر در موارد خاص

و یه چیزی که خیلی خیلی تو میزان فراموش شدن اون آدم   مهمه نفر بعدیه که وارد زندگیت میکنی ...شخص ...

رابطه و دوست داشتن های الکی که نمونه اش هم این روزا زیاد میبینیم آره در عرض چندماه راحت فراموش میشه

ولی عشق اگرواقعی باشه هیچوقت فراموش نمیشه

😔😔😔😔😔چ بد

یه جا این جمله رو خوندم به نظرم خیلی درست و قشنگ بود🙃

"عشق همانند آتش است، اما هرگز نمی توانید بگویید قرار است دست های شما را گرم کند یا خانه تان را بسوزاند. "

رابطه و دوست داشتن های الکی که نمونه اش هم این روزا زیاد میبینیم آره در عرض چندماه راحت فراموش میشه ...

قطعا فراموش نمیشه ،ولی انتخاب نفر بعدی زندگیت خیلی تو کیفیت زندکیتون در آینده تاثیر میذاره وگرنه تا آخر عمر حسرا میمونه و عذاب 😶

قطعا فراموش نمیشه ،ولی انتخاب نفر بعدی زندگیت خیلی تو کیفیت زندکیتون در آینده تاثیر میذاره وگرنه تا ...

ولی خب شاید زندگی کنار یکی دیگه عذاب بدتری باشه برای آدم

زمان که بگذره خیلی زخما حل که نه ولی التیام پیدا میکنه و اینکه میل انسان به زندگی جمعی آدمو به این س ...

ولی زخم و عشق خیلی فرق دارن

من زخم از اتفاق های بد رو تجربه کردم آره شاید زمان بهتر شون کرده

ولی عشق فرق داره اینطور نیست! 

عزیزم یه تاپیک دیکه تونو در مورد خواستگار دیدم حتما به مشاور یا روانشناس مراجعه کن ...درکتون میکنن سخته ولی الان سنتون کمه ...یه روز میرسه مه تنهایی خیلی وحشتناک تر از چیزیه که فکرشو میکردی ...بعدا از مشاوره گرفتن حتما به کیس که برات پیش میا  فکر کن