2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهر من گرفته گردنش انداخته یعنی به خاطر طلسمه؟؟؟؟؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ایه الکرسی قبل خواب بعد همیشه هم غسل داشته باش  و قبل خواب وضو بگیر  کمک میکنه

حتما

تو بارداری چندبار زیادی وحشتناک دیدم دیگه گفتن اینو بگیر کمکت میکنه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

من گرفتم 170تومن گردنبندی رو پوست اهو هنوز ب دستم نرسیده میگن عالیه.ایت الله بهجتم توصیه کردن ب حرز امام جواد

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
مادرشوهر من گرفته گردنش انداخته یعنی به خاطر طلسمه؟؟؟؟؟

چشم نظرم هست.خیلی خواص داره سرچ کن

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

عزیزم شهرری از کجا گرفتی؟

ببین حتما خودتو عادت بده هی صلوات بفرستی در هر حالتی که هستی خیلی تاثیر داره رو این طلسم و اینا 

منم بابام اینا برای مامانم دعا میگرفتن یه مدت طولانی حالش همیشه بد بود هیچ مشکل جسمی هم نداشت آخر بعد فوت ماددبزرگم یه فالگیر بهم گفت😑

خلاصه حواست باشه این چیزا اگه واقعی باشه و طلسم خیلی بدی باشه‌ زیاد اذیت میشی برو پیش یه درویش اگه اینجوری شد

‏امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن ‏نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤
عزیزم شهرری از کجا گرفتی؟ ببین حتما خودتو عادت بده هی صلوات بفرستی در هر حالتی که هستی خیلی تاثیر د ...

من همین جوری نمیرم از خدا می‌خوام خدا اون شخص می‌ذاره جلوم از یه پیج معتبر گرفتم

موسوی