2777
2789
عنوان

کلپچ خوراا بیاین

156 بازدید | 31 پست

اقا شدید هوس کردم شوهرم دوس نداره گفتم فردا یکم بگیرم

بناگوش جدا داره گوشت لخمم جدا زده

بناگوش گوشت اطراف گوشه  یا گوش گوسفنده؟ خوشمزست؟اگه گوش باشه خوشم نمیاد

بلد نیستم اخه😀

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اطراف صورت و اینا

گوش گوسفندو که میندازن خواهر😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بناگوش گوشت صورتشه  کجاشه دقیقا نمی‌دونم  ولی خدایی گوش رو که نمیخورن😂😂😂

چمیدونم وقتی چشمو میخورن😃

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بناگوش عااالیه...یکم نارنج هم بهش بزن...نوشابه سیاه هم بعدش بخور...اووووف اصلا عالیه...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
اطراف صورت و ایناگوش گوسفندو که میندازن هواهر😂

😂😂 ممنون گلم

خوشمزست یا گوشت لخم بگیرم بجاص بنظرت

چمیدونم وقتی چشمو میخورن😃

خوشمزه ترین جاس چشم یه بار تجربه کن

اون سیاهیه ک نیست دورشه

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

واااای همه جاش عاااالیه جات خالی جمعه صبح خوردیم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
من اصلا دوست ندارم گوشت لخم و زبان و پاچش عالیه😍

عه منم عاشق زبانم

میگی خوشمزه نیس‌پس؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز