آب سیب زمینی برای چی میخورین ؟ عزیزم شما سردیتون یا همون بلغمتون بالاس، آب س ز طبعش بشدت سرده و روز ...
تونی نی سابت و کلا توگوگل سرچ کرد راجبش گفتن ک عالزهه توهمین نی نی سایتم خبلیا تعریفشد میکنن .ینی بده؟ببخشید عزیزم شما ایناو خودتون میگین یاپدرتون؟یعنی یشون تایید نمیکنن اب سیب زمینی بصورت ناشتا؟۱۰ردز بخورم شاید جواب داد تواین ۱۰ رو ممکنه ضرری داشته باشه
میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خوبین امیدوارم زود آنلاین بشی، بابام خونه ی ماست، گفتن سنت و اینکه چاقی یا لاغر رو بپرسم، و ای ...
سلام خوبین شما..من ۱۸سالمه وقد ۱۷۲ و وزن ۶۰ اینا بودم خودم میخواستمچاق شم ۶۷شدم توتابستون ب بعد ...واینکه ناراحتیم ن ولی یکم عصبیم و سرهرچیز عصبی میشم...این بود وضعیتم بعد۴۰روز میشه اینطورممم و اولشم گفتم حس سنگینی و گیرکردن چیزی تو گلو داشتم و بعد یمدت صبحا ببخشید خلط گلو داشتم بعد دیروز پریروزم زبونم میسسسوووخت و گلوم میسوخت امروزم خوبه همه اینا فقط حس گیرکردن داارم توگلو ومری و یکمم سوزش معده مثلا انگار ادم گرسنه میشه معدش یجور میشه اونطوری شدم...این بود شرح حالم دکت عمومی رفتم ی قرص و کپسولایی داد ولی خوب نکرد لانزو بود چی بودو ی جویدنی بود.
میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗