2777
2789
عنوان

احساس سنگینی وگیرکردن چیزی توگلو..

| مشاهده متن کامل بحث + 6067 بازدید | 63 پست
خرمام میخورم انگارمیخوام خف شم ..رفلاکس اینطوری خوب میشه یاباید دکتر رفت؟اینم میشه بپرسین بعد من وق ...

ببین چراغ قوه گوشیت روشن کن نورش بنداز ته حلقت روبه روی اینه واستا لوزه هات چک کن احتمال زیاد سنگ لوزه داری من از کوچکی این مشکل داشتم حس چیزی تو گلو و سنگینی گلو تازه امسال سن ۲۸ سالگی فهمیدم سنگ لوزه دارم دراوردمشون سبک شدم ولی هر ده روز باز پر میشه برو حتما تو نت فیلم هاش سرچ کن گاهی پنهان با فشار دادن لوزه میاد بیرون و سبک میشی

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورم اینه حس کنی از گلوت پایین نمیره  احتمالا معده ت مشکل داره

اره اونطوری میشم...یعنی چه مشکلی.شمانجربشو دارین

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
ببین چراغ قوه گوشیت روشن کن نورش بنداز ته حلقت روبه روی اینه واستا لوزه هات چک کن احتمال زیاد سنگ لو ...

بله این مشکلو ک دارم ولی ازاین نیست چون نگاکردم سنگ نبود بعدشم پایین گلومه تودگلوم نیست درست مری میشه اونجا انگار یچیزی گیرکزدخ

بله این مشکلو ک دارم ولی ازاین نیست چون نگاکردم سنگ نبود بعدشم پایین گلومه تودگلوم نیست درست مری میش ...

برا منم پایین لوزه ام هست داخل گلو دیده نمیشه ولی حسش می کنم چون سنگ لوزه های زیادی دراوردم ازش مطمئنم اونم که دیده نمیشه سنگ لوزه اس من فک می کردم یه لوزه ام داره شانسی اون یکی فشار دادم یه سنگ بزرگ پنهان نوکش اومد بیرون اگه پول داشتم عمل می کردم چون عامل بوی دهانه

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
تازگی کرونا نداشتی ؟ عصبی نشدی؟

ن کرونانگرفتم ولی واکسن زدم دوز اول بعد ۱۰ ۱۵روز اینطوری شدم نمیدونم بعد اون کرونا گرفتم یاچی

ببین الآن بابام خوابیدن  صبح باز یه لایکی، پستی چیزی بذار صدام کن تا برات دقیقشو بپرسم...حالتا ...

سلام عزیزم🤩

ن کرونانگرفتم ولی واکسن زدم دوز اول بعد ۱۰ ۱۵روز اینطوری شدم نمیدونم بعد اون کرونا گرفتم یاچی

احتمالا بخاطر معدته

متخصص داخلی برو

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
ببین الآن بابام خوابیدن  صبح باز یه لایکی، پستی چیزی بذار صدام کن تا برات دقیقشو بپرسم...حالتا ...

سلام عزیزم ببخشید مبشه از باباتون راجب مشکلم سوال کنین ممنون میشم

احساس سنگینی میکنم توگلوم پایین گلوم انگار یچیز گیرکردع و مدقع غذاخوردنم میفته رودلم....

سلام عزیزم ببخشید مبشه از باباتون راجب مشکلم سوال کنین ممنون میشم احساس سنگینی میکنم توگلوم پایین گ ...

سلام، اون خاکشیرو که گفتم خوردی؟

تیکر رسیدن به آرزومه...  کاربری دومم هست...یه مدت بدون عضویت اینجا میچرخیدم  ...بازم اومدم.سری قبلی شناسایی شدم   
سلام، اون خاکشیرو که گفتم خوردی؟

ببخشید عزیزم مگه خاکشیر گفتین؟من تازه الان متوحه شدم ک اینطوری گفتین ببخشید

پدزتون گفتن خاکشیر بخورم؟دیگه چی؟میشه لطف کنین ازشون بپرسین یکم راجب غذاها واینایی ک نخورم و.. داروی شیمیایی نمیخوام مصرف کنم بخاطراون دکتر نمیرم ..لطفا بپرسین ببینین دیگ چیا خوبن

بابونه.زنیان و..چطورن

ببخشید عزیزم مگه خاکشیر گفتین؟من تازه الان متوحه شدم ک اینطوری گفتین ببخشید پدزتون گفتن خاکشیر بخور ...

آره قبلا گفتم توی کامنتا

یه قاشق سر صاف خاکشیر بریز داخل یه لیوان آب جوش ولرم شده، با یه کم عسل شیرینش کن، صبح ها ناشتا بخور

معجزه میکنه

تیکر رسیدن به آرزومه...  کاربری دومم هست...یه مدت بدون عضویت اینجا میچرخیدم  ...بازم اومدم.سری قبلی شناسایی شدم   
آره قبلا گفتم توی کامنتا یه قاشق سر صاف خاکشیر بریز داخل یه لیوان آب جوش ولرم شده، با یه کم عسل شیر ...

ببخشید اب سیب زمینی میخورم دوروزه من  ناشتا

گیشه بپرسین ازمدرتون اینو حتما باید ناشتا بخورم یا هروقت شد؟

ببخشید اب سیب زمینی میخورم دوروزه من  ناشتا گیشه بپرسین ازمدرتون اینو حتما باید ناشتا بخورم یا ...

آب سیب زمینی برای چی میخورین ؟

عزیزم شما سردیتون یا همون بلغمتون بالاس، آب س ز طبعش بشدت سرده و روز ب روز بدترت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز