2777
2789
عنوان

احساس سنگینی وگیرکردن چیزی توگلو..

| مشاهده متن کامل بحث + 6067 بازدید | 63 پست
بابام طبیبن...طب سنتی...میگن افزایش بلغمه...یعنی سردی و رطوبت خون

ازبابات تول گیری بپرس؟؟؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ریه مگه برا تنفس نیس؟اصلا راهی به خوردن و آشامیدن داره که چیزی بپره توش؟؟؟

بله ، اپی گلوت موقع بلع راه تنفسی رو میبنده ، اگر موقع غذا خوردن حرف بزنیم یا بخندیم ممکنه غذا وارد ریه بشه که عمل انعکاسی سرفه انجام میشه .

شما علایمتون چطوری بود میشه توصیح بدین اندوسکوپی کردین .الان خوبین 

منم انگار چیزی تو گلوم گیر کرده بود

معده درد شدید قفسه سینه درد میکرد پشت کمرم درد میکرد

دکتر زیاد رفتم متاسفانه خوب نشدم.. آندوسکوپی نکردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
گلم رفلاکسم همون سردیه معده س... معده سرد میشه، غذا رو پس میزنه  صبح فردا ناشتا یه لیوان آ ...

خرمام میخورم انگارمیخوام خف شم ..رفلاکس اینطوری خوب میشه یاباید دکتر رفت؟اینم میشه بپرسین

بعد من وقتی دوز اولو زدم واکسن بعد اون اینطوری شدم ۱۵روز بعدش

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

هیچ چیزی در گلو نیس عزیزم بیشترین دلیلش همون استرس و فکر و به اعصاب ربط داره 

چند روز خودتو مشغول انجام دادن کار کن سرگرم شو و فکر نکن بهتر میشی 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

وای منم دو روزه اینطوریم و هر چی میخورم واقعا گیر می کنه ،سوزش سر دل هم دارم 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
ازبابات تول گیری بپرس؟؟؟

این کارو انجام نمیده. اما من از قدیمیا شنیدم، مؤثره در بعضی موارد...

اما ایشون احتمال زیاد مشکلش همون سردیه معده س

تیکر رسیدن به آرزومه...  کاربری دومم هست...یه مدت بدون عضویت اینجا میچرخیدم  ...بازم اومدم.سری قبلی شناسایی شدم   
من تو بارداری انگار سیب کال تو گلوم بود حال روحیم خراب بیماری گلوبوس هیستریوس بود برای من

منم باردارم ،درمانش چی بود ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
این کارو انجام نمیده. اما من از قدیمیا شنیدم، مؤثره در بعضی موارد... اما ایشون احتمال زیاد مشکلش هم ...

میشه ازبابات بپرسین دیگه چیا نخورم چکارانکنم...

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
خرمام میخورم انگارمیخوام خف شم ..رفلاکس اینطوری خوب میشه یاباید دکتر رفت؟اینم میشه بپرسین بعد من وق ...

ببین الآن بابام خوابیدن 

صبح باز یه لایکی، پستی چیزی بذار صدام کن تا برات دقیقشو بپرسم...حالتای دیگه هم داشتی بگو

تیکر رسیدن به آرزومه...  کاربری دومم هست...یه مدت بدون عضویت اینجا میچرخیدم  ...بازم اومدم.سری قبلی شناسایی شدم   
میشه ادرسشونو بدین و اینكه مجازی هم فعالیت میكنن

عزیزم خوشحال میشدم کمکت کنم اما متأسفانه نمیتونم آدرس بدم...هم شناسایی ممکنه بشم و هم نی نی یار گیر میده یهو...شرمنده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز