2777
2789
عنوان

احساس سنگینی وگیرکردن چیزی توگلو..

| مشاهده متن کامل بحث + 6067 بازدید | 63 پست

اره یه دو سه هفته ای درگیرش بودم تازه دو روز خلاص شدم باز یه روز گرفت باز امروز خوبم 

چون کم کاری تیروئید دارم فکرکردم برا اونه رفتم آزمایش و سونو گفت خوبه از تیروئید نیس 

یا اسید معده است که میزنه بالا به مری یا هم گلوبوس و غمباد که بخاطر استرس و ناراحتی به وجود میاد 

من دکتر معده نرفتم و خودم یه هفته سرخود قرص پنتوپرازول روزی یکی میخورم 

و برا استرس هم خودم رو مشغول کارای خونه کردم الان بهترم 

کلا دکترا میگن چند تارعلت میتونه داشته باشع

۱تیرویید۲اسیدمعده۳آلرژی وحساسیت و عفونت گلو۴استرس و ناراحتی و غمباد 

بیشترین علتش همون استرس و ناراحتی 

اگه ناراحتی وفکر نداری پس اسید معده اس

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید چیزی پریده تو گلوت ، یه متخصص میگفت کسی ۴ ماه سرفه میکرده ، چون پوست پسته پریده بوده تو ریه اش ...

ازبابات راجب تول گیری بپرس؟؟؟؟؟؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
شاید چیزی پریده تو گلوت ، یه متخصص میگفت کسی ۴ ماه سرفه میکرده ، چون پوست پسته پریده بوده تو ریه اش ...

نمیدونم والا.اینطور بشه میمیرم ؟😑😐

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟شماچطوری متوجه شدین رفلاکسه علایم شما چیه .اخه بمنم میگن شاید تیروییده مون ...

عزیزم من اوایل سوزش معده داشتم خوب رفتم دکتر به حدی سوزش زیاد بود که اصلا نمیتونستم بخوابم تا سرمو میذاشتم رو بالش اسید معدم میومد بالا سکسه هم زیاد میکردم رفتم آندوسکوپی گفت هم معدت کوچیکه هم رفلاکس معده داری رژیم غذاییتو باید مراعات کنی و دارو بخوری اما رژیم اصل کاریه چای قهوه ترشیجات ادویه جات فست فود نوشابه و خیلی چیزا نخوری من یه مدت خوب میشم بعد دوباره یه مدت عود میکنه 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

ریه مگه برا تنفس نیس؟اصلا راهی به خوردن و آشامیدن داره که چیزی بپره توش؟؟؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

معدت هم سنگینه؟ من همین علائم شمارو داشتم فوق تخصص رفتم پنتوپرازول داد میخورم

نمیدونم سنگینی معده چطوریه ولی غذا میخورم تند بخورم وباعجبه میمونه رودلم اون اولاشم اینطوری شدم میزد کمزم.شما خوب شدین الان؟

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
براچیه کارایشون چیه  اخه میگن رفلاکسه نمیدونم ک چیزی گیرکرده یان

سراغ داری برو ضرر نداره چیزی گیرنکرده باشه میگه.

تول گیری،دوسدارم برم اما اطرافم نیست.

مشکلی ندارم اماشوهرم میگه توگلوم یچیزی اذیتم میکنه

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
عزیزم یعنی چی ؟میشه بیشتر بپرسین ازشون؟من ۲۰ روزه اگ تاپیکامو بخونین میفهمین حس میکنم چیزی تومریم در ...

گلم رفلاکسم همون سردیه معده س...

معده سرد میشه، غذا رو پس میزنه 

صبح فردا ناشتا یه لیوان آب جوشیده ولرم رو بهمراه یه ق غ خاکشیر بخور...اگه دوست داشتی یه مقدارم عسل قاطیش کن شیرین بشه...

و کلا اصلاح طبع کن...یعنی با چیزای سرد، یه چیز با طبع گرم بخورمثلا ماست با نعناع، ماهی رو فقط ناهار بخور اونم بعدش خرما بخور و...

تیکر رسیدن به آرزومه...  کاربری دومم هست...یه مدت بدون عضویت اینجا میچرخیدم  ...بازم اومدم.سری قبلی شناسایی شدم   
بابام ؟؟؟ چرا بابام ؟؟؟ تول گیری چیه ؟؟؟ نمی فهمم

ببخش اشتباه ریپلای زدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز