2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست
اصلا همچین کاری نکن خیلی ریسکیه  من دکتر رفتم همه چبم خوب بود ینی تیروئید و اینا  فقط کم ...

بله آزمایش دادم خداروشکرهیچ مشکلی نداشتم 

ب مدت یکسال رفتم باشگاه بجایه این ک لاغر بشم بیشتر حجیم و مردونه شدم 😂🤦‍♀️وزنم 70ولی اصلا از خودم راضی نیستم والا راهی جز پیکر تراشی برام نمونده خدا کنه بخیه هاش برام عفونت نکنه 

بله آزمایش دادم خداروشکرهیچ مشکلی نداشتم  ب مدت یکسال رفتم باشگاه بجایه این ک لاغر بشم بیشتر ح ...

یه مدت رژیم کتوژنیک بگیر

برای 6 7 ماه

اثرش عالیییه واست

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله آزمایش دادم خداروشکرهیچ مشکلی نداشتم  ب مدت یکسال رفتم باشگاه بجایه این ک لاغر بشم بیشتر ح ...

اخه من زیاد اینو شنیدم که خیلی زیاد خطرناکه

دکتر تغذیم میرفتی عزیزم ببینی چی میگه شاید از تیروییدته

من رفتم خیلی خوراکی نوشته بود چون کارم فشردس وقت نمی کنم بخورم 

اخه من زیاد اینو شنیدم که خیلی زیاد خطرناکه دکتر تغذیم میرفتی عزیزم ببینی چی میگه شاید از تیروییدته ...

ن ازمایش تیروئید دارم نرمال بود ولی خب پیش دکتر تغذیه نرفتم ایشاالله ک جواب بگیرم 

به نظر من که خیلی خوبه اندامت چاق شدن اصلا چیز خوبی نیست میخوای وزنت زیاد شه، باشگاه عضله سازی ...

اندامم خوبه

ینی بالاتنم و پایین تنم هر دو خوبن بهم میخورن ولی ریزم

بعد من ۵۴ بودم استرس داشتم لاغر شدم بر نمی گرده الان

ن ازمایش تیروئید دارم نرمال بود ولی خب پیش دکتر تغذیه نرفتم ایشاالله ک جواب بگیرم 

حتما برو.دوستای من یکیشون ۹۰ اونیکیم ۸۶ بود جفتشون خیلی خوب لاغر کردن

پروسش سخته ولی زودتر از چاق شدن جواب میده

چجوریه عزیزم

گوگل کنی میاره

کربوهیدارت رو خیلی خیلی کم میکنی

چربی زیاد و پروتئین زیاد میخوری

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !