2789
بیداری خوب مگه چی گفتم  من نه منصرف میکنم نه چیزی ولی درست نیست کسی از روی یک احساس اشتباه خود ...

همه مشکل ها راه دارن 🤪😁   ولی خوشحالم اینارو میگید 😁🌼  به جز خط اخر 😐🤕

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میرم حلال کنید کاربر چی بگم مرسی به خاطر انرژی خوبت .موفق باشی مهربون

نمیبخشمت میفهمی؟ میگم اینکارو نکن این حس بدو بمن نده 

من بخاطر تو کلی وقتمو گزاشتم کارای مهمم موند فردا امتحان دارم 

اما تو خیلی بیرحمی درکم نکردی!

بیا بگو از،چی ناراحتی گفتم هر قرصی خواستی پای من برات میارم طوری که مرگت ۱۰۰ در صد بشه اصلا میگم باهم خودکشی میکنیم من کردم دنبال فرصت هست تنها باشم کسی باز،نبره بیمارستان 

نکن 😣 مشکلت رو بگو ❤😘  به اینده کاری که میکنی فکر کردی 😣❤؟ 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
همه مشکل ها راه دارن 🤪😁   ولی خوشحالم اینارو میگید 😁🌼  به جز خط اخر 😐🤕

کاملا درسته بعضی از مشکل ها فقط راهشون مرگ هست فقط فقط 

من از مرگ کسی خوشحال نمیشم یا از خودکشی کسی 

ولی نمیتونم بهش بگم گناه چون خودم برای خودم گناه نمیدونم 

کاملا درسته بعضی از مشکل ها فقط راهشون مرگ هست فقط فقط  من از مرگ کسی خوشحال نمیشم یا از خودکش ...

هیچ مشکلی راهش مرگ نیست 😣🌼  

ادم‌ دشمنشم دو روز بیهوش باشه ب حال خودش رهاش نمیکنه  بمیرم برات 🥺🥺

داستان زندگیمو ی روز میذارم خیلی عذاب کشیدم حتی هفته پیشم باز قرص خوردم اما چش باز کردم بعد یک روز تا توی بیمارستانم  روانپزشکم ز زده بود اورژانس وگرنه برای کسی مهم نبودم🥺

داستان زندگیمو ی روز میذارم خیلی عذاب کشیدم حتی هفته پیشم باز قرص خوردم اما چش باز کردم بعد یک روز ت ...

دلت برا بچت نمیسوزه؟گناه داره دلت میاد خدایی نکرده زیر دست نامادری بزرگ شه؟☹