بیداری خوب مگه چی گفتم من نه منصرف میکنم نه چیزی ولی درست نیست کسی از روی یک احساس اشتباه خود ...
همه مشکل ها راه دارن 🤪😁 ولی خوشحالم اینارو میگید 😁🌼 به جز خط اخر 😐🤕
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میرم حلال کنید کاربر چی بگم مرسی به خاطر انرژی خوبت .موفق باشی مهربون
بیا بگو از،چی ناراحتی گفتم هر قرصی خواستی پای من برات میارم طوری که مرگت ۱۰۰ در صد بشه اصلا میگم باهم خودکشی میکنیم من کردم دنبال فرصت هست تنها باشم کسی باز،نبره بیمارستان
من میرم حلال کنید کاربر چی بگم مرسی به خاطر انرژی خوبت .موفق باشی مهربون
نکن 😣 مشکلت رو بگو ❤😘 به اینده کاری که میکنی فکر کردی 😣❤؟
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
کاملا درسته بعضی از مشکل ها فقط راهشون مرگ هست فقط فقط من از مرگ کسی خوشحال نمیشم یا از خودکش ...
هیچ مشکلی راهش مرگ نیست 😣🌼
ادم دشمنشم دو روز بیهوش باشه ب حال خودش رهاش نمیکنه بمیرم برات 🥺🥺
داستان زندگیمو ی روز میذارم خیلی عذاب کشیدم حتی هفته پیشم باز قرص خوردم اما چش باز کردم بعد یک روز تا توی بیمارستانم روانپزشکم ز زده بود اورژانس وگرنه برای کسی مهم نبودم🥺