2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فعلا خوبم ولی دستام و پاهام یخ زده یخ

خواهش میکنم برو تا میتونی یک کاری کن بالا بیاری لطفا 

یکم حرف بزنیم اگه واقعا مشکلت حل نشدنی بود قرص از من باهم خودکشی کنیم خوبه هر قرصی بخوای از قرص برنج تا هر قرص خوابی برام خریدش راحت جدی میگم باشه 

من حرفمو زدم  یه عالمه زحمت کشیدم مامان بابام خون دل خوردن به اینجا برسم اونا تنها بودن ما هیچ ...

خیلی سعی کردم خوب باشم ولی نشد

مثلا ورزش یوگا مدیتیشن بیرون رفتن به خود رسیدن ولی هیچکدوم حالمو خوب نکرد

کی گفته دقیقا این حرفو😐

حتی هزینه ای ک میگیرن براخودکشی و بخیه و ...همه ازادن و دوبله بله عزیزم شما کی رفتی دنبال سو سابقت؟!یا اصلا موردی دیدی؟؟؟

دیدم ک میگم اطلاعات دارم در این زمینه 

سابقه کیفری نیست ولی بعضی مسایل مث خودکشی ذکر میشه 

تو سربازی تو مدرسه و ...

آخرین تلاشهای وی برای پربازديد شدن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
خواهش میکنم برو تا میتونی یک کاری کن بالا بیاری لطفا  یکم حرف بزنیم اگه واقعا مشکلت حل نشدنی ب ...

😐😐 من خوابم یا بیدار واقعا اینارو شما میگین 😐😁؟   

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
دوس دارم بمیرم ولی یه حسی بهم میگه سگ جون تر از این حرفاییی

من ۶۰ تا قرص قوی اعصاب خوردم دوروز بیهوش تو خونه افتادم هیچکس نگفت خرت ب چند بعد دوروز و نیم ب هوش اومدم باورت میشه؟نکن اینکارو من بارها کردم هیچ فایده ای نداره نمیمیری بمیریم کلی حرف پشتت میزنن بقران

پاک کن حرفتو زووود  اگه اینو بگی جور دیگه خودشو میکشه

پاک کردم ولی فکر نکنم روش دیگه ای رو امتحان کنه... تو سن خشم و ترس هست... خودم هم تجربه اش کردم... نیاز به دوست و مشاور داره...

من ۶۰ تا قرص قوی اعصاب خوردم دوروز بیهوش تو خونه افتادم هیچکس نگفت خرت ب چند بعد دوروز و نیم ب هوش ا ...

ینی تو خونه بیهوش بودی دو روز بیدار نشدی کسی کاریت نداشت؟مگه داریم؟😐