2789
الان خوردم بخوابم تا صب که مامانم خواست بیدارم کنه دیگه مرده باشم

نه تا صب فقط اسهال میشی و باید هی بری سرویس اینا کشنده نیست فقط زجرت میده و مسمومیت همین

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

یا برو بیمارستان نکن اینکارو با خودت 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره باو بره کلی قرص بخوره بعد بیاد نی نی سایت...قشنگ هم خونسرد ب نظرها جواب میده...😑

من خودم یک نفری هستم وقتی ۱۰۰ تا قرص کلونازپام خورده بودم آخرین تایپیک زدم تا زمانی چشمم باز ود جواب میدادم 

شما که قبول ندارید میتونید تو تایپیک شرکت نکنید 

شاید اون لحظه باعث بشه حرف شما تحت تأثیر قرار بگیره بیشترش کنه 

عزیزم برو بالا بیار نمیمیری فقط ب بدنت اسیب میزنی من بعنوان زنی ک با هزار جور مشکلات سه چهار با بار با قویترین قرصای اعصاب خودکشی کردم فقط خودمو زشت کردم بهم گفتن روانی اوضام بدترشد خونوادم ب یه چشم دیگه نگام میکنن حتی درصورتی ک من برای خودنمایی یا جلب توجه هم نکردم

اینطوری نگو برو سر درست .اگه شرایطمو واضح بگم خودت میکشیم تا راحت شم

من حرفمو زدم 

یه عالمه زحمت کشیدم مامان بابام خون دل خوردن به اینجا برسم اونا تنها بودن ما هیچی نداشتیم بزور خودمونو به اینجا رسوندیم 

اگه تو بمیری قاتل منم هستی و قاتل خونوادم تو مسئول همه چییی

بیمارستان بری سابقه خوبی برات نمیزنن هرجا بخای بری سر کار و فلان ااستان میشه برات  عدم تعادل ر ...

کی گفته دقیقا این حرفو😐

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜