2789
نه مسخره نکردم  با اون آقا کار داشتم اینجا دیدم بهشون گفتم پستامو مگع نخوندی😐😐😐

😚😚😚

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه میدونی حتی اوناهم به فکر من نیستن مرگمم شاید یه چند روزی اذیتشون کنه

امکان نداره مادرت ب فکرت نباشه میدونی من با بقیه خونواده کاری ندارما فقط مادر رو میگم ببین چقدر برات زحمت کشیده ۹ ماه تو رو باخودش حمل کرده وقتی مریض شدی شب تا صبح بخاطرت نخوابیده تمام این مدت مراقبت بوده بزرگت کرده تا تو خودتو بکشی؟نه همه این کارا رو کرده ک وقتی پیر  شد تو دستاشو بگیری همون طور ک اون کلی ازت مراقبت کرد تا بزرگت کنه:)

دیگم از اینکارا نکن چیزیت نمیشه فقط حالت تهوع میگیری منم از این غلطا کردم دیدم نمیمیرم فقط یکم مریض میشم 

چند سالته؟   

درکت میکنم.خداروشکر که حالت خوبه عزیزم ان شاءالله دیگه اون اتفاق برات نیفته

ممنون عزیزم ♥

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان خوردم بخوابم تا صب که مامانم خواست بیدارم کنه دیگه مرده باشم

درکت میکنم کاملا منم وقتی ۱۰۰ تا قرص خوردم که دیگه به صبح نرسم حدود ۱۰ ماه پیش بود 

ولی خواهشن نکن من هنوز دارم عوارض اون قرص ها رو احساس میکنم البته من قصد جدی برای رفتن داشتم 

ولی خوب چشم باز کردم دیدم بیمارستان هستم چقدر بد اون لحظه فکر میکنی مردی ولی بعد ۲۴ ساعت میبینی بیمارستانی خواهش میکنم چیزی بگو حالت خوبه یاد خودم افتادم 😭😭