پاکوچولو مدیر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1564 عنوان چ تاپیک های چرتی پربازدید شده😑 | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست نظرمنه خوشت نمیاد نظرنده😐 1400/08/17 | 21:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7921 خیانت اقوام شوهردوستپسرمباحث پر بازدید میشننی نی سایت قدیم رو سرچمیدی همش مطالب مفید و کاربردی واقعا من از پست های قدیمخیلی چیزا یاد گرفتمالان ک سگ میزنه گربه میرقصه یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بهارشکلاتی عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 5715 اکثرا هم خیانتاپربازدید میشن ک دروغ ب نظرم فقط آدمو شکاک میکنه نسبت ب زندگی باهمسر دقیقا همینجوره من اصلا خیانتا رو نمیخونم مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
سیلواناا عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 1639 عاشق منطقت شدم خوشت نمیاد نظر نده البته من موافقم مثلا ی بحث علمی ی تجربه مثلا از یکاری پربازدید نمیشه
پاکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1564 خیانت اقوام شوهر دوستپسر مباحث پر بازدید میشن نی نی سایت قدیم رو سرچمیدی همش مطالب مفید ... وااااقعا منم یه چی بخوام بدونم دیگه تاپیک نمیزنم چون اصلا کسی نظرنمیده فقط سرچ میکنم قدیمی ها کلی راجع ب اون مطلب نظردادن
پاکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1564 عاشق منطقت شدم خوشت نمیاد نظر نده البته من موافقم مثلا ی بحث علمی ی تجربه مثلا از یکاری ... فداتشم آجی حوصله کل کل ندارم واقعا تاپیک میزنی چرت باشه مادرشدهرخواهرشوهرهمه میریزن توتاپیک ولی یه مشکلی داشته باشی هیشکی جواب نمیده
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7921 وااااقعا منم یه چی بخوام بدونم دیگه تاپیک نمیزنم چون اصلا کسی نظرنمیده فقط سرچ میکنم قدیمی ها کلی را ... اره دقیقامنم چندبار تایپیک زدم دو صفحه هم نشد ولی قدیمی ها چقدر خوب بودن جواب همه سوالام رو میگیرم یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
پاکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1564 اره دقیقا منم چندبار تایپیک زدم دو صفحه هم نشد ولی قدیمی ها چقدر خوب بودن جواب همه سوالام رو میگیرم بخاطراینکه قدیمی ها آدم های سن بالا بودن الان کلن هرچی بچه ست ریخته سایت امیدوارم ب کسی برنخوره ولی واقعیته😑
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7921 بخاطراینکه قدیمی ها آدم های سن بالا بودن الان کلن هرچی بچه ست ریخته سایت امیدوارم ب کسی برنخوره ولی ... دقیقاخوش بحالشون واقعا یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋