2821
2789
عنوان

معلما بیان

188 بازدید | 29 پست

دیروز بچه ها کلاسم فوق العاده شیطنت داشتن مدیر هم کارم داشت رفتم دفتر. دیدم کلاسو ریختن بهم کلی جیغ و داد. بعدش زنگ ریاضی بود درس هم مهم بود اصلاااا به حرفم گوش ندادن. 

منم کلی داد زدم جیغ کشیدم روسرشون وای حالم از حرکات دیروز خودم به هم میخوره. حواسم نبود در باز بود از مدیر پرسیدم گفت آره یکم صدات میومد. بعد از یکی از همکارا هم پرسیدم گفت آره صدات اومد 😐😑🐽😭حالا خیلی ناراحتم همکار مرد هم هست تو مدرسه کای عصبی شدم از کارا خودم و بچه ها😭😭😭چکار کنم حالا چطور جمعش کنم این حرکت خودم رو؟ 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

سلام خانوم معلم😁من سال اخر هستم

ی دبیر داریم مال زبانه

من تو این کلاس بیشترین استرس رو دارم حتی بیشتر از استرس کنکور البته ن من همه بچه های کلاس این طور هستیم

بنظرتون چجوری بگم ب دبیرمون اخلاقش رو درست کنه ک ما کمتر استرس بگیریم😓

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید شما آزمون دادید معلم شدید؟؟

ن با کنکور معلم شدم 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
از این ناراحتی که به بچه ها چی گفتی🐣 یا از اینکه صدات رو شنیدن🗣️ یا از هر دو !؟

همه چی. مقصر بچه ها هم بودن خودمم همینطور 

سلام خانوم معلم😁من سال اخر هستم ی دبیر داریم مال زبانه من تو این کلاس بیشترین استرس رو دارم حتی ب ...

یه نامه بنویس بنداز تو کیفش نامحسوس بهش برسون گلم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز