2777
2789
عنوان

معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 29 پست
خخخخ چرا 

خوب معلم آموزش دیده چهارسال که تحت هر شرایط کلاس رو کنترل کنه .احتملا تازه وارد محیط کار شدین سعی کنید کلاس رو کنترل کنید معمولا رفتار غیر متعارف توی ذهن کارکنان میمونه ولی اشکال نداره تجربه میشه.

این اتفاقات زیاد میفته  و ممکنه دوباره برات تکرار بشه  پس به نظرم ارزشش رو نداره خودت رو ...

آره قول دادم دیگ داد نزنم یکم مسلط باشم ولی قبلشم با همسرم بحثم شد خیلی عصبی بودم میخاستم بترکم 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانوم معلم😁من سال اخر هستم ی دبیر داریم مال زبانه من تو این کلاس بیشترین استرس رو دارم حتی ب ...

منم دبیرم .گاهی بهش بگین چقدر لبخند می زنید قشنگ تر می شید یا اینکه از مهربان ترین معلم های ما هستید ...خیلی دلسوزيد 

کم کم تاثیر می گذاره

خوب معلم آموزش دیده چهارسال که تحت هر شرایط کلاس رو کنترل کنه .احتملا تازه وارد محیط کار شدین سعی کن ...

وای نگو نه من 4 سال تجربه دارم😑

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
معلمی خیلی سخته🤕

نمیدونی داشتن همو میکشتن دیدمشون خیلی بهم ریختم یکیشون اصلا قابل کنترل نیست هیچ جوره خودش یه تیکه بخدا 

منم دبیرم .گاهی بهش بگین چقدر لبخند می زنید قشنگ تر می شید یا اینکه از مهربان ترین معلم های ما هستید ...

😑فک نکنم بتونم بگم این ویزا رو

اصلا خیلی بد حرص ادمو در میارهههههه

خیلی ممنون سعی خودمو میکنم...

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
😑فک نکنم بتونم بگم این ویزا رو اصلا خیلی بد حرص ادمو در میارهههههه خیلی ممنون سعی خودمو میکنم...

چکار میکنه مگه؟ اگر شمارش رو داری با یه شماره ناشناس بهش پیام بده اگر اینطور انتقاد کنی تو ذهنش میمونه خودش رو اصلاح میکنه

😑فک نکنم بتونم بگم این ویزا رو اصلا خیلی بد حرص ادمو در میارهههههه خیلی ممنون سعی خودمو میکنم...

مطمئن باش آرام آرام تاثیر گذار ه 

اول از دلسوزی شروع کن 

بگو کاش ما قدر شما رو بدونيم

خسته نباشید. 

حالا بچه ها هم ترسیده بودن چون تا حالا اونقدر عصبی نشدم مثل موش شدن بعدش ولی خیلی جیغ زدم خدا مرگم بده

مطمئن باش آرام آرام تاثیر گذار ه  اول از دلسوزی شروع کن  بگو کاش ما قدر شما رو بدونيم

تا بیاد تاثیر بزاره سال تمام شده تابستون اومده معلمم یادش رفته گاهی یه انتقاد مستقیم خیلی اثر گذار تره به نظرم البته به صورت ناشناس

آره قول دادم دیگ داد نزنم یکم مسلط باشم ولی قبلشم با همسرم بحثم شد خیلی عصبی بودم میخاستم بترکم  ...

اشکالی نداره پیش اومده هر جند اشتباه بود کارتون 

براتون تجربه بشه هیچ وقت حال بدتون رو وارد کلاس نکنید 

چون به بجه ها و همکاران ربطی نداره 

سعی کنید با ارامش و نگاه و حذبه و تحکم کار پیش ببرید 

اگر جیغ بزنید جو متشنج میشه و همه اعصاب خرد

اشکالی نداره پیش اومده هر جند اشتباه بود کارتون  براتون تجربه بشه هیچ وقت حال بدتون رو وارد کل ...

آره ولی یهو پیش اومد همسرم با کارش و اس ام اس هاش وسط کلاس منو ریخت بهم 

آره ولی یهو پیش اومد همسرم با کارش و اس ام اس هاش وسط کلاس منو ریخت بهم 

اشکالی نداره 

خودتو ناراحت نکن ممکنه برای هر کسی پیش بیاد 

مهم اینه که تجربه کسب کنید تو شرایطی اینچنینی چطور برخورد کنید 

هر کدوم همکارا هم ممکنه همچین شرایطی و تحربه کرده باشن غصه اونو نخورید