2777
2789
عنوان

خود شناسی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 129 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستهایم انقدر بزرگ نیست که چرخ دنیا را به کامت بچرخانم

اما یکی هست که بر همه چیز تواناست

از اومیخواهم نتیجه ی صبوری هایت را به زودی ببینی

به امید آرامش در قلبت و سلامتی خودت و عزیزانت

وقتی شروع می‌کنی به رفتن و دل کندن ، وقتی همه خاطراتت را تو کوله‌ای می‌ریزی ، انگار یک جورایی پرنده می‌شوی ...

پرنده‌ای مهاجر که هرگز یک جا بند نمی‌شود و دائم در حال کوچیدن است . آن وقت است که به طور غریزی یاد می‌گیری دل به هیچ مکانی نبندی و به کفِ هر زمینی نوک بزنی و دانه جمع کنی تا گرسنه نمانی ...

در این صورت است که مفهوم عمیق زندگی را درک می‌کنی ؛ لامکان بودن ، همه‌جا بودن و هیچ‌جایی نبودن !

با همه بودن و سرانجام با هیچ کسی نبودن

یک جامعه شناس به تعدادی از بچه‌های آفریقایی یک بازی را پیشنهاد کرد:

او سبدی از میوه را در نزدیکی یک درخت گذاشت و گفت هر کسی که زودتر به آن برسد آن میوه‌های خوشمزه را برنده می‌شود.

هنگامی که او فرمان دویدن را داد ، تمامی بچه‌ها دستان یکدیگر را گرفتند و  با یکدیگر دویده و در کنار درخت، خوشحال نشستند.

هنگامی که او از این رفتار آن‌ها پرسید درحالیکه یک نفر می‌توانست به تنهایی همه میوه‌ها را برنده شود.

آن‌ها گفتند: آبونتو (UBUNTU) ، چگونه یکی از ما می‌تونه خوشحال باشه درحالی‌که دیگران ناراحت اند.

(آبونتو در فرهنگ ژوسا یعنی من هستم چون ما هستیم).