2777
2789
عنوان

خود شناسی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 129 پست

من باید قوی باشم؛

مثل پرنده‌ای که "باید" پرواز کند

مثل بارانی که "باید" ببارد

مثل خورشیدی که "باید" بتابد

مثل چشمه‌ای که باید بجوشد

من "باید" قوی‌ باشم و این "باید" یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم.

خودشناسی# ، تلقین_به_خود#   ، افکار_بزرگ_داشته_باش#   ، افکار_مثبت#   ، نوبیتکس#  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید حد و مرز داشته باشی

اگه حد و مرز نداشته باشی دیگران به راحتی از تو سواستفاده میکنند

داشتن حد و مرز به تو کمک میکنه که به چیزهایی که دوست نداری راحت تر «نه» بگی

نداشتن حد و مرز باعث خستگی روانی و خشم میشه

داشتن حد و مرز به عزت نفس و سلامت روان تو کمک میکنه

سلامت_روان# ، مثبت.بیندیشیم🍃#   ، نوبیتکس# ، عزت_نفس#   ، خستگی_ناپذیر#  

‌زِندِگی‌هَمیشِه‌آن‌چیزی‌کِه‌رِسانِه‌ها،مُدِل‌هاوَ

کِتاب‌هاوَبِلاگِرهانِشان‌میدَهَندنیست!

زِندِگی‌دَراکثَرِزَمان‌هاهَمین‌نَشدَن‌هاوَگیرکَردَن‌ها

وَشِکَست‌هاوَافسوس‌هاست‌.

وَاگَردَربینِ‌روزمَرِگی‌ها

جرئت ادامِه‌دادَن‌داشتِه‌باشی،زِندِه‌ای

کسی که با خودش جدی باشد و سخت‌گیرانه رفتار کند، زندگی با او آسان رفتار خواهد کرد. اما اگر انسان مسئولیت‌پذیر نباشد و همه‌چیز را آسان بگیرد، این زندگی است که با او سخت رفتار خواهد کرد...

احساسات منفی که باعث خرید می شوند شامل این موارد هستند:

خجالت: از این که نداشتن محصول باعث شود عجیب یا قدیمی به نظر برسیم. مثلا: همه گوشی هوشمند دارند. داشتن گوشی های قدیمی دکمه ای “زشت و دموده” است.

خستگی: از زندگی روزمره یا کاری که فشار روانی زیادی برایمان داشته است. مثلا: “باید یک سفر بروم. دارم دیوانه می شوم.” یا “حوصله ام سر رفته، برویم خرید”.

طمع: می خواهید پولی به دست آورده یا پس انداز کنید. جمله “یکی بخر دو تا ببر” دقیقا حس به دست آوردن پول را به شما می دهد. تخفیف های 30% نیز حس پس انداز کردن را به شما می دهند. چند بار تا به امروز صرفا به خاطر تخفیف خرید کرده اید؟ حس پس انداز کردن موجب می شود که بدون در نظر گرفتن حس نیاز خرید کنید.

ترس: از این که اگر محصول را نخرید چیزی از دست می دهید. مثلا “از این محصول فقط یکی مانده و مشتری قبل از شما هم همینو می خواست!” یا هنگامی که خانه ای برای قولنامه در نظر می گیرید و مشاور املاک به شما می گوید مشتری دیگری هم همین خانه را پسندیده و تا دو ساعت دیگر باید تصمیمتان را بگیرید.

این فروشندگان از حس “ترس از دست دادن” شما به عنوان انگیزه خرید استفاده می کنند.

«به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو!

بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو...

نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود، از کجا معلوم زیرِ زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد؟!»

«به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو!

بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو...

نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود، از کجا معلوم زیرِ زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد؟!»