2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااااا من رو یادت رفت ؟!!!!!

عزیطم شما رو میشناسم یادم نرفته ممنونم همین جا بپرسی ممنونم ازت🙏

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عزیزم من رو ک می‌شناسی !!!!  خب قبول کن درخواستمو

ممنونم میشم سوالی داری همین جا بپرس..

من اونجا متوجه نمیشم...

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ممنونم میشم سوالی داری همین جا بپرس.. من اونجا متوجه نمیشم...

ازت انتظار نداشتم .همیشه اونجا پیام می‌دادیم مثل دو تا دوست حرف میزدبم 

نمی‌دونم واقعا چی شد ک اینجوری میگی ....  

موفق باشی 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
عجب ان شاالله بلا و بیماری ازت دور باشه

ممنونم خیلی داستان داشتم هنوزم درگیرم متاسفانه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ازت انتظار نداشتم .همیشه اونجا پیام می‌دادیم مثل دو تا دوست حرف میزدبم  نمی‌دونم واقعا چی شد ک ...

عزیزم من وقتایی نمیرسم جواب بدم برا همین گفتم ناراحت نشی من نیستم تو سایت زیاد ممکنه بعد ۳ روز بیام..

برا همین گفتم ..

اخه چه انتظاری ...😕😕...

چ کار کردم مگه 

هر جور صلاح میدنی 

شما هم موفق باشی🙏

ممنونم خیلی داستان داشتم هنوزم درگیرم متاسفانه ....

بله خودمم درگیرم...بدجور درگیر کرده

عزیزم من وقتایی نمیرسم جواب بدم برا همین گفتم ناراحت نشی من نیستم تو سایت زیاد ممکنه بعد ۳ روز ...

وا!! عزیزم الان بیشتر از یک هفته س ک بهم پیام می‌دادیم ... یهو دیدم درخواست دوستیم رو لغو کردی ....

خب همین باعث تعجبم شد .گفتم آخه من ک حرف بدی نزده بودم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
وا!! عزیزم الان بیشتر از یک هفته س ک بهم پیام می‌دادیم ... یهو دیدم درخواست دوستیم رو لغو کردی .... ...

من کلا میگم با کاربرای دیگه  باهم حرف میزدیم هم لغو کردم اونجا ی جوریه برام...اینجا خیلی راحتترم..

اصلا باورکن بحث حرفی زده باشی نیست 

من اونجا اصلا قاطی میکنم دیشب پیامتو ندیدم...

یکی دیگه از خانم ها هم نسخه طب سنتی فرستاد من ندیدم.

برا اینکه تو سایت زیاد نیستم گفتم ناراحت نشی از اینکه تو دوستی جواب نمیدم چون نیستم ...یهو ی روز کامل تو سایت ی  بار هم میرم تا ۳ روز نیستم

باشه  امروز بهتر شدی ؟

من فردا وقت دکتر معده دارم...

من بیشتر معدم و ..اذیتم میکنه .

تپش هم ناشی از نعدمه 

سردرد دارم.

بی حالی همش میخوام بخوابم 

تو چی بهتری؟؟

من فردا وقت دکتر معده دارم... من بیشتر معدم و ..اذیتم میکنه . تپش هم ناشی از نعدمه  سردرد دا ...

من تغییر نکردم 

امروز ب زور رفتم سرکار و ساعت پنج ک برگشتم تا الان پای بخاری هستم ... 

حس ندارم بلند شم 

میگم تپش قلب ک داری ، ضربانت بالا می‌ره یعنی ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
من تغییر نکردم  امروز ب زور رفتم سرکار و ساعت پنج ک برگشتم تا الان پای بخاری هستم ...  ح ...

مگه سرکار هم میری؟؟

چطوری با بی حالیت میری؟؟

اره دیشب بود ۱۱۰ بود اب خوردم بهتر شد