2777
2789
عنوان

کرونا

166 بازدید | 36 پست

کسی هست بعد از کروناش هنوز ی سری علائم روش مونده باشه؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من سری اول بویاییم ۸۰ درصد برگشت سری دوم رسیده ۹۰ و سردرد برام مونده متاسفانه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من تا سه ماه گلوم حساس شده بود چند روز یک بار می‌سوخت فکر میکردم دوباره کرونا گرفتم خستگی هم که تا یکی دو ماه باهام بود

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سری اول بویاییم ۸۰ درصد برگشت سری دوم رسیده ۹۰ و سردرد برام مونده متاسفانه 

اره چند وقت از کرونات میگذره؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره چند وقت از کرونات میگذره؟؟

سری اول مهر ۹۹ گرفتم سری دوم مهر ۱۴۰۰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خستگی و بدن درد هنوز باهامه ولی بویایی و چشایی تاحدودی برگشتن

اره منم شما چند وقت از کرونات گذشته

سری اول مهر ۹۹ گرفتم سری دوم مهر ۱۴۰۰

عجب دوبتر گرفتی؟؟

هر دو بار تستت مثبت شد؟؟

من اواخر خرداد گرفتم

من مرداد گرفتم پس طبیعیه شما ک زودتر گرفتی هنوز علائم داری 

عجب دوبتر گرفتی؟؟ هر دو بار تستت مثبت شد؟؟

اینقدر علائم داشتم که صد درصد بود ولی سری دوم آزمایش خونم مثبت شد 

اینقدر علائم داشتم که صد درصد بود ولی سری دوم آزمایش خونم مثبت شد 

عجب ان شاالله بلا و بیماری ازت دور باشه

دوستیم رو لغو کرده بودی ؟؟؟ آخه مجبور شدم دوباره درخواست بدم

ببخشید همین جا بپرس من اونجا وارد نیستم...و نمیبینم ممنونم

دوستیم رو لغو کرده بودی ؟؟؟ آخه مجبور شدم دوباره درخواست بدم

نه من یهو دیدم ی افراد زیاد درخواست دادن همه رو لغو کردم