2777
2789
عنوان

گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 71 پست
خب میگه چرا دوباره درست نکردی نکنه بفهمه گوشت نداریم ضایع میشم😭😭😭😭

بگو لپه تموم شده بود سخت نگیر بابا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپرایز چیزیه که ادمو خوشحال میکنه ،نه اینکه نظر طرفو بخوای و یه کار دیگه بکنی ،من با نظر بقیه موافق ...

من جای نامزدش بودم خوشحال میشدم و واقعا سورپرایز میشدم. 

به هر حال این نظر من بود.

بگو لپه تموم شده بود سخت نگیر بابا

با گوشت چرخ کرده هم میشه ها پیاز رنده کن با اودیه ورز بده قلقلی کن خیلی خوشمزه میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

پناه برخدا این چیزام چه کنم چه کنم داره؟!!!!!!

احیانا دیگران ک هیچ خونه نامزدتونم گوشت تموم نمیکنن؟!!

اون میخواد تو رو زحمت و هزینه بده ،بعد تو روت نمیشه؟!

اونم نامزد؟

ان شا الله ک منظور دوس پسر نیس😬

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من جای نامزدش بودم خوشحال میشدم و واقعا سورپرایز میشدم.  به هر حال این نظر من بود.

نه ،بنظرم اگه توضیح نده یا اینکارو بکنه نامزدش فکر کنه دستش انداخته چون یه چی شنیده و یه چی دیکه درست کرده، میتونه بهش بگه مواد اولیه تموم شده بود ،البته مرغ و گوشت فرقی ندارن باهم ،اگه یه نفر از من میپرسید ناهار چی بذارم برات زرتی نمیگفتم غذا گوشتی درست کنه ،میگفتم یه ماکارونی یا یه چیز ساده درست کنه ،درست نبود اینکارش 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اون گوشت دوست داره 

خب حالا یه روز گوشت نخوره چیزی نمیشه بمولا😐

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

پناه برخدا این چیزام چه کنم چه کنم داره؟!!!!!! احیانا دیگران ک هیچ خونه نامزدتونم گوشت تموم نمیکنن؟ ...

منم تعجب کردم ،اصولا اینجور وقتا طرف باید یکم رودربایستی داشته باشه و یه غذای ساده بگه درست کن ،به اصطلاح اهل ملاحظه کردن باشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋