aramesh80m مدیر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 901 عنوان گوشت | مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 71 پست سلام نامزدم تو خونشون تنهاش مامانو باباش رفتن خونه خواهرشگفتم چی میخوری برات درست کنم گفت خورش قیمهما همیشه تو خونمون گوشت داشتیم الان نداریم به بابامم زنگ زدم گوست و مرغ بیار گفت چه خبره مرغ میارمو تمومالان من چیکار کنم خودمم پول ندارم گوشت بخرم😭😭😭 1400/08/17 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramesh80m مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 901 وای دختر چرا انقدر سخت میگیری اخه خوبه هنوز ازدواج نکردی و اینطوری هستی اره متاسفانه سر هر مساله ای خیلی سخت میگیرم
aramesh80m مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 901 من یه بار نامزدی بهم گفت لقمه بیار نبردم الان که یادم میاد میگم کاش اونروز براش گوه میبردم 😂😂😂😂😂
sahar123sa عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 12712 میرفتی خونشون درست میکردی خب عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
taninjoonam عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 10218 ما قیمه رو با مرغم درست می کنیم مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
بهار۷۱۱۱ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 19850 اصلا نمیخواد بهش بگی گوشت نداریم یا میخوام مرغ درست کنم. ناهار رو با مرغ درست کن. زرشک پلویی چیزی بعد وقتی اومد بهش بگو عزیزم خواستن سوپرایزت کنم. چون عاشق سوپرایزم.
گمنام156 عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 3422 ماقیمه با مرغ درست میکنیم😓چیزعجیبی نیست که بنظرم خوشمزه ترازگوشت میشه، برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25116 دیدم بعضی ها با فیله ی مرغ قیمه درست میکنن خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
nafasasemon22 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 864 با مرغ یه چیزی بمز دا انگار مثلن چی میشه بعدن اونقدر اذیتت میکنه این مرغم حیفت میاد😅 https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=594862میشه بهم رای بدین لطفا 🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
يامهدی عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 1847 من قیمه رو با مرغ درست میکنم خوشمزه تر میشه که من گوشت دوست ندارم تو قیمه دخترم همه زندگیمه😍😍
parisajon12 عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 مگه چقدر گوشت میخواد نهایت ۵ یا ۶ تیکه گوشت برو قصابی بخر کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
خانوم_خونه1399 عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 4990 اول نگاه میکردی چی داری بعد ازش میپرسیدی بین دوتا غذا کدومو میخورهالانم طوری نشدهزنگ بزن بگو الان قیمه نمیرسه تاظهر باید لپه رو از قبل خیس میدادمبرات زرشک پلو درست میکنمیکمم آب و تاب بدهمثلا اگه سیب زمینی سرخ کرده دوست داره بهش بگو میخام برات کنارش یه عالمه سیب زمینی سرخ کنم😬😁✌🏻 ♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد... تمام پیکرت غرق کبودی... شبیه مادرت سادات بودی #آرمان #جان_فدا 💚🌷
نیروانا19180 عضویت: 1392/08/28 تعداد پست: 32001 تو رو خدا برای حل هر مسئله ای پیشنهاد دروغ ندید یعنی چی بگو سوخت :/استارتر چقدر سخت میگیری یعنی چی ضایع میشی تا ابد که نمی تونید خودسانسوری کنیدبا همون مرغ قیمه درست کن اومد بگو گوشت نداشتیم چون گفتی قیمه دیگه چیز دیگه درست نکردم. با مرغ هم من خوردم بد میشه همهی ما فقط حسرت بیپایان یک اتفاق سادهایم که جهان را بیجهت یکجور عجیبى جدی گرفتهایم!
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20085 اصلا نمیخواد بهش بگی گوشت نداریم یا میخوام مرغ درست کنم. ناهار رو با مرغ درست کن. زرشک پلوی ... سوپرایز چیزیه که ادمو خوشحال میکنه ،نه اینکه نظر طرفو بخوای و یه کار دیگه بکنی ،من با نظر بقیه موافقم، استارتر بگه لپه تموم شده بود بهترین کاره گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7738 اگه چرخکرده داری با اون درست کن 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
عطر_گل_یاس_سفید عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 3624 با مرغ هم عالی میشه😍سخت نگیر⚘ السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲