2777
2789
عنوان

گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرفتی خونشون درست میکردی خب

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
با مرغ یه چیزی بمز دا انگار مثلن چی میشه بعدن اونقدر اذیتت میکنه این مرغم حیفت میاد😅

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=594862

میشه بهم رای بدین لطفا

🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...

اول نگاه میکردی چی داری بعد ازش میپرسیدی بین دوتا غذا کدومو میخوره

الانم طوری نشده

زنگ بزن بگو الان قیمه نمیرسه تاظهر باید لپه رو از قبل خیس میدادم

برات زرشک پلو درست میکنم

یکمم آب و تاب بده

مثلا اگه سیب زمینی سرخ کرده دوست داره بهش بگو میخام برات کنارش یه عالمه سیب زمینی سرخ کنم😬😁✌🏻

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

تو رو خدا برای حل هر مسئله ای پیشنهاد دروغ ندید یعنی چی بگو سوخت :/

استارتر چقدر سخت میگیری یعنی چی ضایع میشی تا ابد که نمی تونید خودسانسوری کنید

با همون مرغ قیمه درست کن اومد بگو گوشت نداشتیم چون گفتی قیمه دیگه چیز دیگه درست نکردم. با مرغ هم من خوردم بد میشه

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
اصلا نمی‌خواد بهش بگی گوشت نداریم یا می‌خوام مرغ درست کنم.  ناهار رو با مرغ درست کن. زرشک پلوی ...

سوپرایز چیزیه که ادمو خوشحال میکنه ،نه اینکه نظر طرفو بخوای و یه کار دیگه بکنی ،من با نظر بقیه موافقم، استارتر بگه لپه تموم شده بود بهترین کاره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اگه چرخکرده داری با اون درست کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه