2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگیزتو قوی کن، و اینکه قرار نیست تو از الان همه تستارو درست بزنی و 13 ساعت بشینی درس بخونیو اینا، ب ...

من رشتم انسانیه اصلا خوشم نمیاد از درسا زود خسته میشم افکار مزاحم میاد سراغم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
من رشتم انسانیه اصلا خوشم نمیاد از درسا زود خسته میشم افکار مزاحم میاد سراغم 

میفهممت ، درسارو اینطوری بخون که انگار ی نفر نشسته پیشت،و داره در مورد اون مبحث ازت سوال میکنه، و تو داری جوابشو میدی، اینطوری تمرکزت میره بالاتر، درس هم از کسل کنندگی در میاد

گلی هستم از گل های جهنم🌹
برنامه ندارم مشاور هم ندارم 

منم مشاور نداشتم اما یه دانشگاه دولتی و یه رشته خوب قبول شدم 

برنامه رو خودت بنویس

درسا رو مبحثی بخون و نکات مهمشو بنویس و فردا پسفرداش تست مربوط به همون مبحثو بزن

لازم نیست برای شروع روزی ۱۰ ساعت درس بخونی چون زده میشی

برای شروع روزی ۳ ساعتم خوبه اما به مرور زیادش کن

درمورد تست زدنم اینکه اگه بالای ۵۰ ۶۰ درصد از جوابت مطمئن نبودی اون سوالو جواب نده همیین

منم مشاور نداشتم اما یه دانشگاه دولتی و یه رشته خوب قبول شدم  برنامه رو خودت بنویس درسا رو مب ...

مثلا واسه برنامه ریزی چندماه باشه چطوری باشه چند بار درهفته مرور بزار چندتا تست از هر درس بزنم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
مثلا واسه برنامه ریزی چندماه باشه چطوری باشه چند بار درهفته مرور بزار چندتا تست از هر درس بزنم 

عزیزم بستگی به مقطع تحصیلیت داره

اگه سال اخری هستی فقط تستای کنکورای سالای قبل رو حل کن اما اگه سال اخر نیستی تستای تالیفی هم بزن

تعداد تستی که لازمه برا هر مبحث بزنی بستگی داره به اهمیت اون مبحث تو کنکور 

بودجه بندی مبحثی کنکور تو اینترنت هس  روی مباحثی که توی کنکور بیشتر ازش سوال اومده هم بیشتر وقت بزار هم بیشتر تست ازش حل کن

مثلا اگه پایه ی دهم هستی فقط همزمان با دبیرا جلو برو و بعد از هر درس چنبار مرورش کن و ازش تست بزن و مرور کردن هم هر ۲  ۳ ماه یکبار باشه خوبه

اما اگه نزدیک کنکوری وقتتو بزار رو نقات قوتت و درسای الانت