2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعتی برات حساب کرد عزیزم یانه کجا زندگی میکنید؟؟ انشالله زیر سایه ی پدرومادر بزرگ بشه 

ممنون کلم.نه دیگه کامل ساعتی نیس.برای همون ک تا وضع حمل کنارت باشه.من کلا کنارم بود بنده خدا.ولی تو اخرین لحظه وضع حملم تاخیر پیدا کرد تا بچه دنیا بیاد برای من چون زودتر از معمولم بود دیابتی بودم زایمانم زودترشد

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
مامای خصوصی بود یا مامای همراه؟

مامای خصوصی.البته همون همراه دیگه یکیه.ولی من س سال و نیم پیش برای دخترم۵۰۰گرفت بیمارستان دولتی هیچ غلطی برام نکرد 

مامای خصوصی.البته همون همراه دیگه یکیه.ولی من س سال و نیم پیش برای دخترم۵۰۰گرفت بیمارستان دولتی هیچ ...

نه عزیزم مامای همراه فقط ورزش هارو بهت میده هیچکاری نمیکنه 

مامای خصوصی بچه رو به دنیا میاره نافش رو میبره و ورزش هارو بهت میگه وتا آخرش کنارته

سلام گلم امروز واسه خودم زنگ زدم پرسیدم توی بیمارستان خصوصی اصفهان گفت ۴۰۰تومن واسه ۶ ساعت. بابت هر ...

من تهرانم عزیزدلم چه جوری باید بفهمم به کی زنگ بزنم وار ماه چند به بعد باید برم مامای خصوصی بگیرم

نه عزیزم مامای همراه فقط ورزش هارو بهت میده هیچکاری نمیکنه  مامای خصوصی بچه رو به دنیا میاره ن ...

من ک اولی تو روند زایمان و تحریک و دنیا اومدن بچه خیلی کمک کرد ولی هیچ حرکت یا ورزشی و چیزی اضاف برتخت بیمارستان کاری نکرد ولی مامای بچه دومم کامل کنارم نشسته بود چون اشنا دوری هم باهاش داشتیم باهام حرف میزد ذهنم منحرف میکرد درد حس نکنم تو وان من برد رو توپ نشوند اصلا ی لحظه تنهام نزاشت بچه هم خودش دنیا اومد

من تهرانم عزیزدلم چه جوری باید بفهمم به کی زنگ بزنم وار ماه چند به بعد باید برم مامای خصوصی بگیرم

گوگل سرچ کن مرکز مامایی تهران

بعد شماره و آدرساشونو میده بهت

دیگه ۳۰ هفته ب بالا میتونی تماس بگیری راهنماییت کنن

البته از هروقت خواستی میتونی زنگ بزنی راهنماییت میکنن، دوس داشتی ورزشهای بارداریو آنلاین میگیری باهاشون

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!