2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه پسر عموت ندیده باشه تورو ؟  لابد دیده که میخواد بیاد دیگه

بله میشه

منم یکی از پسرعموهام و دختر عموهامو وقتی کوچیک بودن چن باری دیدم درحد ۷.۸ بار پسررو ۲.۳ بارم دخترر

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
اخه چراااا

چون اینجور خاستگارا رسمین و فقط ظاهرو میبینن و خونواده نظر میدن،اما دانشگاه ک میرفتم هم کلاسام چنتاشون خاستگارم بودن ک از این رسمیا ک نمیپسندنم خییییلی بهتر بودن

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
اره منم دقیقا

چون اینجور خاستگارا رسمین و فقط ظاهرو میبینن و خونواده نظر میدن،اما دانشگاه ک میرفتم هم کلاسام چنتاشون خاستگارم بودن ک از این رسمیا ک نمیپسندنم خییییلی بهتر بودن

هیچ وقت این حرفا رو نزن شاید صلاح خدا در این بوده و هنوز اون کسی که هم کفو تو هستش نیست که بیاد اینق ...

نمیدونم واقعا ۲۴سالمه ان شاءالله زودتر به عشقت برسی

چهرت چطوریه قدت وزنت چرا میرن دیگه نمیان

چهرم خوبه،قد۱۶۰وزن۴۷

لاغرم و ایرانیا اکثرا چاق پسندن

البته خاستگارامم بدرد بخور نبودن خودشون و همون بهتر ک نیومدن بازم

بالاخره یه عکسی چیزی دیده دیگه ندیده که نمیرن خواستگاری 

خب باشه .اینم نگفت ک ندید ک تاحالا از نزدیک ندیدیم

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم