2777
2789
عنوان

کیف پولی چرم دست دوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
سلام صحرا جون عزیزم کیفات خوشکله ولی من خیلی توی این حیطه سر رشته ای ندارم که بخوام اظهار نظر کنم این ادرس سر بزن موضوعش کیف های چرم دوز هست شاید برات جالب باشه عزیز http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=588356 صحرا جون فقط لطفا جواب سوال منو ندادی عزیزم میخواستم بدونم تو رفتی رهپویان وصال؟ کسی برای نازایی نتیجه گرفته؟ اطلاع بیشتری داری بهم بدی عزیزم؟ ممنون
2804
سلام خانوم با سلیقه من از کیف کد 1 خیلی خوشم اومد ، بنظرم خانوما تو این سبکارو بیشتر می پسندن سعادتمند و ثروتمند باشی دوست هنرمندم
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
2805
سلاااام ، لحظه هات پر از برکت و عشق صحرای عزیزم چه هنرمندی شماااا بانو . دست مریضاد و هزار ماشاءالله من خودم همینطوری رنگ چرم میپسندم و کد ١،٣،٤،٥ واقعاااا عالیند و زیباااااا . برای فروش بود حتما بهم خبر بده ، موفق باشی گل دردانه ام :-) خداااااا سلامت وجودت و برکت نان خانه ات باشد بانو
من زنم ، بی هیچ آلایشی ، حتی بی هیچ آرایشی ! من زنم ...... اما گاهی کودک میشوم کودک دلبند تو تا محکمتر در آغوشت بیارامم .
2801