سلام اگه ممکنه نظرتون را درباره این کیفا بگید. هر پیشنهادی هم در خصوص طرح ورنگ دارید بگید ممنون میشم. کیفها اکثرا چرم طبیعی بزی است.تعدادی هم چرم گاوی و ترک.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه چیزی هم بگم در مورد میف های دست دوز بعضی مدل هاش واقعا قشنگه و دوست دارم اما خیلی یکنواخت شدن نمیشه اون دوخت دندون موشی دورشون نخوره آخه همشون همینجوری دوخت دارن راه دیگه ای نداره واسه دوختش؟ آخه مثلا از یه مدلی خیلی خوشم میاد بعد میبینم مثل همه مدل های دست دوز دوخت های درشت داره
اتفاقا تنوع دوخت اینا زیاده...دوخت دور که دندون موشی نیست تو هیچکدوم از اینا... ضربدری هست. اما کیفای بازاری تموم دوختاشون ساده حالت اریب هست چه داخل چه بیرون کیف... شما بادقت ببین بگو از کدوم دوخت بیشتر خوشت میاد؟بععضی دوختا مناسب تره واسه دور ..بعضی واسه لبه ها...
همون دوخت لبه هارو میگم نه فقط تو کارای شما تو همه کارای دست دوز معمولا همین جوریه من خودم کلا دوخت های ساده رو می پسندم تمیزتر هم درمیاد به نظرم اشبالت رو هم تو کارای دوست صبا جون دیدم اون هم خوبه تنوعش زیادتره انگار
آره سلیقه ها متفاوته... من خودم اشبالت نمی پسندم .رنگ طبیعی چرم ترجیح میدم.دوخت ساده یعنی چه جوری؟ کارای دیگه فقط یک دور کج دوخته شده بیشترشون اما اینا ضربدری هست(.کیفای زنانه)