2777
2789
من علائم هم داشتم بعد اقدامم کمر درد گرفتم با دل درد خفیف تازه 4 روز بعد اقدام کمر دردم شدید شد با د ...

چند وقته اقدامی

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره درد زیر دل حالته همون پریودی نشونشه من کمر درد نداشتم درد گرفتن سینه هم جزو علائمه

خیلی ها بعد اقدام این دردا میاد سراغ شون و باردارم نشدن

البته دلیلش آماده شده ن برای بارداریه

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
اولین باره با کیت تخمک گذاری 

اهان خوبه پس فکر کردم مثل من خیلی منتظری بودی من بعد یکسال ونیم حامله شدم سقط شد الان دوماهه دعا کن این ماه باردار بشم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
خیلی ها بعد اقدام این دردا میاد سراغ شون و باردارم نشدن البته دلیلش آماده شده ن برای بارداریه

جالبه البته من تجربه ی خانومای بارداره اینجارو گرفتم بیشترشون این حالاتو داشتن قبل اینکه بفهمن باردارن

نور بر تاریکی پیروز است🕊