2777
2789

۲ و۳ روز دیگه عزیزدلم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون تواقدام دیر و زود میشه ۲ و ۳ روز دیگه صبر کن چون تو ذوقت نخوره میگم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
بعضی موقع ها زودتر میشه

من سه روز زودتر گذاشتم خط پر رنگ افتاد می تونی صبح بزاری

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

باشه مرسی

فدات اگه بی بی گذاشتی تگ کن منو

من سه روز زودتر گذاشتم خط پر رنگ افتاد می تونی صبح بزاری

من علائم هم داشتم بعد اقدامم کمر درد گرفتم با دل درد خفیف تازه 4 روز بعد اقدام کمر دردم شدید شد با دل درد فرداش کمتر شد تازه ترشح شدید هم گرفتم میشه باردار باشم؟ 

من علائم هم داشتم بعد اقدامم کمر درد گرفتم با دل درد خفیف تازه 4 روز بعد اقدام کمر دردم شدید شد با د ...

آره درد زیر دل حالته همون پریودی نشونشه من کمر درد نداشتم درد گرفتن سینه هم جزو علائمه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز