nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 عنوان بی بی چک 199 بازدید | 8 پست دوستان دیشب ادرارم غلیظ بود اینو زدم دوتا خط افتاد بعد استرس داشتم دوساعت باز یکی دیگه زدم اما ادرارم رقیق بود منفی شد به نظرتون کدوم درسته؟ تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1400/08/16 | 16:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
safat عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 713 امروز صبح دیگه انجام ندادین؟؟ برو بتا بده دفعه دوم هاله هم ننداخت هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15490 یکی دیگه بزن ببین چی میشه شاید یکیش خراب باشه من تو یه روز ۱۵ بار بیبی زدم هر نیم ساعت یه بار میزدم😂جواب همشم یکی بود ربطی به غلیظ و رقیق بودن نداره ایشالا مثبته درسته
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 امروز صبح دیگه انجام ندادین؟؟ برو بتا بده دفعه دوم هاله هم ننداخت من کرونا دارم کلی اب میوه و قرص خوردم بعد دومی و زدم ادرارم رقیق بود هیچی ننداخت تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 بی بی چکو بیخیال اگه از پری گذشته برو آزمایش بده 6روز مونده به پریودم تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مامان_لیلای_آینده عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 4600 6روز مونده به پریودم پس صبر کن عزیزم یا اگه خیلی نگرانی صبح ناشتا بی بی چک بزن ببین چی میشه اگه همون اول سریع دو خط شد یعنی مثبته انشالله