2777
2789
عنوان

بی بی چک

197 بازدید | 8 پست

دوستان دیشب ادرارم غلیظ بود اینو زدم دوتا خط افتاد بعد استرس داشتم دوساعت باز یکی دیگه زدم اما ادرارم رقیق بود منفی شد به نظرتون کدوم درسته؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز صبح دیگه انجام ندادین؟؟ 

برو بتا بده 

دفعه دوم هاله هم ننداخت

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

یکی دیگه بزن ببین چی میشه شاید یکیش خراب باشه من تو یه روز ۱۵ بار بیبی زدم هر نیم ساعت یه بار میزدم😂جواب همشم یکی بود ربطی به غلیظ و رقیق بودن نداره ایشالا مثبته درسته 

امروز صبح دیگه انجام ندادین؟؟  برو بتا بده  دفعه دوم هاله هم ننداخت

من کرونا دارم کلی اب میوه و قرص خوردم بعد دومی و زدم ادرارم رقیق بود هیچی ننداخت 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بیشتر ببینید
بی بی چکو بیخیال اگه از پری گذشته برو آزمایش بده

6روز مونده به پریودم 

بیشتر ببینید