2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم چه غلطی کرده

796 بازدید | 44 پست

متوجه شدم دوست شوهرم به شوهرم شماره ی زنه مطلقه داده بعد شوهرم بهش پیام داده من مزاحم نیستم ی سوال دارم شما قصد ازدواج داری؟ اونم گفته ن بیشتر به این میاد میخواستن سربه سرش بزارن به نظرتون به روش بیارم پوستش رو بکنم

بزن تو گوشش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعااااا

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

نخیرم نگو چون بعدا پیاما رو پاک می‌کنه و شاید سالهای سال خیانت کنه و شما نفهمین چون احتمالش هست یه خط دیگه یا گوشی دیگه بخره و پنهان کنه با سیاست ازسرش بنداز

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

جدی بگم بهش چون شهرمون کوچکه همه همو میشناسن اونو میشناسم

اگه احتمال زیاد میدی که میخواسته طرفو اذیت کنه و قصدش جدی نبوده نگو چون گاهی وقتا گفتن این چیزا باعث میشه روتون تو هم وا شه و بی خیال شه و بره انجامش بده واقعا