2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان اخه گفتی همه به منم میگن گفت شاید شما درست خوب نبود  اخی چرا اخه تنها عزیزم

نه منظورم این بود که میگفتن درست خوبه رشته تجربی برو و هنر نرو

ولی من اهمیت ندادم

تنهایی ام خب خواهر و دوست صمیمی ام ندارم🙂

همین دیگه

نه منظورم این بود که میگفتن درست خوبه رشته تجربی برو و هنر نرو ولی من اهمیت ندادم تنهایی ام خب ...

منم خواهر ندارم  فقط یه داداش از خودم چهار سال بزرگ تر دارم 

دوستم یه دونه دارم  ولی تنهای واقعا خوب نیست ادم باید دوست داشته باشه گلم 

نه منظورم این بود که میگفتن درست خوبه رشته تجربی برو و هنر نرو ولی من اهمیت ندادم تنهایی ام خب ...

خوبه که به حرف بقیه اهمیت ندادی الان دکتر مهندس ها بیکارن ادم توی رشته که دوست داره بیکار باشه بهتر تا چیزه زوری  ایشاالله همیشه  موفق باشی گلم 💐

دقیقا مرسی قشنگم💛

خواهش من ممنونم از تو فردا امتخان ریاضی دارم باعث شدی استرسم کمی خوب بشه  و بگم من تلاشمو میکنم شد سد نشد نشد خیلی ها درس نخوندن ولی ادمی زندگی کردن و موفق 

خواهش من ممنونم از تو فردا امتخان ریاضی دارم باعث شدی استرسم کمی خوب بشه  و بگم من تلاشمو میکنم ...

خوشحالم که تاثیر مثبتی برات داشتم🥺

من این اراده رو درونت میبینم که میتونی🌠