2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟ خب ببخشید انقد سوال میپرسم  واسه درسای تخصصی منبعی میشناسین؟

نه راحت باش مشکلی نیس 

نه والامن فعلا فقط کتاب روخوندم ازنت تست پزداکردم وزدم ولی بایدبرم دنبال کتابش هنوز

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خواهش میکنم عزیزم درکت میکنم من  خودمم این شرایطو داشتم و مخالفت شدید خونوادم

من فقط مشکلم درسمه که خوب نیست بعضی ها بدون خوندنم همیشه نمره خوب میگرن امسال ناامید شدم خیلی  استرس دارم  حجم درسا زیاده دبیر توی شاد درس میده حضوری میپرسه  ما تا توی کلاس بخونیم یاد بده  فقط چند صفحه میشد ولی تو شاد یه فصلو کامل میفرستن من مشکلم علوم ریاضی و زبان متاسفانه ریاضیم از اولم ضعیف بود  اصلا خیلی ناامید شدم امسال 😔😔😔

من فقط مشکلم درسمه که خوب نیست بعضی ها بدون خوندنم همیشه نمره خوب میگرن امسال ناامید شدم خیلی ...

درسته واقعا مجازی سخته

باید کنار بیایم

به خودت استرس نده

تو تموم تلاشتو میکنی

اگه نمره کمی ام گرفتی فداسرت

ولی از سایت الا تدریسای دبیرا خیلی خوبه حتما برو ببین

بعدم کسی تا نخونه نمره خوبی نمیگیره

اینکه میگن تقلب و اینا بهونس 

درسته واقعا مجازی سخته باید کنار بیایم به خودت استرس نده تو تموم تلاشتو میکنی اگه نمره کمی ام گر ...

والا من تا حالا تقلب نکردم دقیقا مامان بابام میگن فدای سرت ولی فامیل های طرف بابام خیلی میگن به ادم مخصوصا دختر عمو هام درسهاشون خوبه  هی منو میگن واقعا جلوی جمع خجالت میکشم 

متاسفانه شرایطت فرق میکنه رفت و امد سخت میشه ولی تا تلاش نکنی موفق نمیشی که باید از امسال خیلی تل ...

اره خیلی سخته واقعا رفت و امد  حتما همه تلاشمو میکنم مرسی ایشااللهتوم توی تمام مراحل زندگیت موفق سر بلند باشی  عزیزم ♥♥♥

متاسفانه شرایطت فرق میکنه رفت و امد سخت میشه ولی تا تلاش نکنی موفق نمیشی که باید از امسال خیلی تل ...

برام دعا کن  نمیدونم چی کار کنم  خیلی ها میگن ول کن برو کلاسش مدرک هنر بگیر بعضی ها میگن دیپلم بگیر بعضی هام میگن دیپلم میخری منم چیکار کنم هیچ کسم ادمو درک نمیکنه خیلی هام مسخره میکنن

برام دعا کن  نمیدونم چی کار کنم  خیلی ها میگن ول کن برو کلاسش مدرک هنر بگیر بعضی ها ...

بعضی هام درسشو خوبه واقعا درک نمیکنن یکی بهم گفت برم مشاوره  تا اونا راهنمایم کنن  به درس خیلی علاقه داشتم با اینکه درسم خوب نبود ولی امسال اصلا حسابی ناامید شدم و علاقمم از دست دادم  

برام دعا کن  نمیدونم چی کار کنم  خیلی ها میگن ول کن برو کلاسش مدرک هنر بگیر بعضی ها ...

به حرف هیچکس گوش نده

منم خیلی دربارم نظر دادن

تصمیمت قطعیه

هنرستان برو و کنکور بده

مطمئنم که موفق میشی

والا من تا حالا تقلب نکردم دقیقا مامان بابام میگن فدای سرت ولی فامیل های طرف بابام خیلی میگن ب ...

تنها راه اینه اهمیت ندی

تو به راهت ادامه بده 

بذار بگن 

وقتی موفق شدی در اینده 

بهشون ثابت کردی که توام میتونی