2777
2789
عنوان

خیانت و قهر

664 بازدید | 21 پست

سلام. من 10 ساله ازدواج کردم یه دختر 6 ساله دارم. من و همسرم هر دو دانشجوی دکترا هستیم. از اول زندگی خیانت می‌کرد نمیدونم تا چه حد فقط یک بار رو مطمئنم جنسی بود. چند روز پیش دوباره دیدم به یکی پیغام داده عسل و جون گفته بهش خیلی داغون شدم. زنگ زدم به مادرشوهرم که طبقه پایین هست. برادر شوهر و زن عقدیش هم پایین بودن. با گریه گفتم کاری کن من و دخترم از اینجا بتونیم بریم. همسرم عصبانی شد و کتکم زد و من رو بدون روسری از خونه انداخت بیرون. هر چند مادر همسرم تا غروب که همسرم رفت بیرون، کلید خونه رو داشت و در رو واسم باز کرد. من دوباره تو خونه خودم هستم. الان دو هفته گذشته همسرم قهر کرده با من. البته من هم باهاش قهرم. خیلی ناراحت هستم و شب و روزم شده گریه. هم بخاطر خیانت و هم بخاطر آبروریزی جلوی جاری. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا ب مادرشوهرت میگی کاری کنه شمابرین خودت یه ادم عاقل بلندشو برو.وقتی قصدرفتن نداشتی همین ک زنگ زدی مادرشوهر ابروریزی خودت شروع کردی اول.

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
خب چرا ب مادرشوهرت میگی کاری کنه شمابرین خودت یه ادم عاقل بلندشو برو.وقتی قصدرفتن نداشتی همین ک زنگ ...

یهو دیوانه شدم. عصبی شدم. با اینکه آدم آرومی هستم و همه هم میگن. اما یک دفعه منفجر میشم. دخترم رو به من نمیده. بخاطر دخترم نمیتونم برم. آدم اذیت کنیه.

چرا طلاق نمیگیری تا کی میخوای شاهد خیانتاش باشی شوهرت چی به نامشه

وضع مالیش خوبه. ولی خرج زیادی برای من نمیکنه. در حد خوراک و پوشاک. مهریه هم میدونم با کلک و حقه بازی نمیده. البته من اینا رو نمیخوام. من فقط دخترم رو میخوام. 

یهو دیوانه شدم. عصبی شدم. با اینکه آدم آرومی هستم و همه هم میگن. اما یک دفعه منفجر میشم. دخترم رو به ...

دخترت‌چن‌سالشه؟؟

میتونی هفته ای دوبار ببینیش

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

خیلی برام سخته هفته ای دوبار. نمیتونم تحمل کنم. فکرش باعث میشه گریه کنم. همش میگم تا 9 سالگیش صبر کنم ولی خیلی مونده 3 سال دیگه. من خودم خونه دارم. مادرم هم حمایتم میکنه.  آبرو و طلاق و دخترم هر شب شده کارم گریه. نمیتونم میتونم تحمل کنم یا نه. شب ها خواب دادگاه میبینم. دارم با قاضی دعوا میکنم. افسرده شدم.